GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

unspecifiedZX4W4GBI.jpg

Gaver til enhver anledning

Om gaven er til dig selv, til de nybagte forældre eller til forældre til småbørn, har vi her samlet nogle bud på gaver uden skadelige indholdsstoffer. Gå på opdagelse blandt vores udvalg af gaver, der glæder og gør hverdagen lettere for både børn og forældre.

  • Barselsgave – Hvad giver man til de nybagte forældre? Det kan ofte være svært at finde den helt rigtige, unikke gave som glæder den nye familie. På SundeSutter har vi sammensat nogle forskellige pakker med must-have artikler til de små poder.
  • Måltidssæt – Til de lidt større børn som skal begynde at lære at spise selv, har vi nogle fede måltidsæt som på hver deres måde hjælper barnet til at kunne selv.
  • Startsæt – I startsæt eller grundpakker får du en bredvifte med forskellige størrelser sutteflasker med tilbehør, eller lidt forskellige sutter til de babyer som endnu ikke har valgt deres favoritsut - for vær ikke i tvivl; i sidste ende er det dem der vælger, om sutteprojektet skal lykkes.
  • Suttepakke – Sutter med navn. Giv en gave til småbørnsforældrene – eller dig selv – som ikke blot er utrolig sød, men også enormt praktisk. Tilføj en sjov eller sød tekst på sutten, for en mere personlig sut når barnet er hjemme eller hos bedsteforældre, og for ikke at bytte sutter med de andre i daginstitutionen. 
  • Bestsellere – Fandt du ikke den helt rigtige gave? Så kan du finde inspiration blandt vores mest populære sutter og tilbehør lige her.