GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

fast føde banner_1.jpg

Babyservice - overgangen fra bryst til fast føde

Her på siden finder du en række produkter, der er designet til at gøre måltiderne lettere for både børn og forældre:

  • Opbevaringsbægrene til hhv. mælk og mad kan gå direkte fra fryser til mikroovn, de er med tætsluttende, spildsikkert skruelåg, og gør det derfor let at have mælk/mad med i byen.
  • Drikkekopper, træningssæt og måltidssæt er alle designet med barnets udviklingsstadie for øje, så forældre trygt kan lade børn, der kan og vil selv, øve sig.


Praktisk, stabelbar opbevaring af barnets mad

Med det lille mælkeopbevaringsbæger kan du malke ud hjemme og tage maden med, eller tag en fridag og lad far om at give barnet modermælk. Den store pakke med mad opbevaringsbægre gør det nemt for dig at tage mad med på farten, de er lækagefri og afgiver ikke smag til maden.

Let skridtet fra flaske til drikkekop

SundeSutter.dk forhandler de lækre drikkekopper fra Philips AVENT. Kendetegnende for både tudkopperne og voksenkopperne (grown-up-cup) fra Philips AVENT er det gennemtænkte, brugervenlige design, hvor børn og forældres behov går op i en højere enhed.

Spildsikkert kvalitetsdesign

Koppen er derfor designet, så den er let at holde om, og let at drikke af. Den dag, du ikke længere har brug for håndtagene, kan de blot fjernes. Drikketuden er udstyret med en patenteret ventil, som gør den spildsikker. Skal I på udflugt, er det desuden muligt at beskytte sig ekstra mod spild under transporten med det medfølgende låg.

Drikkekoppen og dens tud er fuldt ud kompatibel med hele Philips AVENT’s serie af sutteflasker, drikkeflasker og opbevaringsbægre.

Til de større børn, som skal lære at kunne selv, tilbyder vi et måltidssæt hvor der er tænkt på de behov vi forældre har i hverdagen.