GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER


Brystpumper fra Avent - Manuel og elektrisk

Om du skal vælge en manuel eller en elektrisk brystpumpe er i høj grad en smagssag såvel som et spørgsmål om, hvilket behov brystpumpen skal dække. Hvis du er i tvivl, kan du anvende nedenstående, overordnede tommelfingerregel - men ofte vil dit behov ligge et sted midt imellem, hvorfor det må bero på din egen vurdering, om du ønsker en manuel eller en elektrisk brystpumpe:

  • Den manuelle brystpumpe er særligt velegnet, hvis du kun lejlighedsvist har behov for at amme ud. Det kan fx være, når barnet skal passes, fordi du er ude. 
  • De elektriske brystpumpe kan klart anbefales, hvis du har et stort behov. Det kan fx være, hvis du skal amme ud dagligt, eller hvis du har behov for at stimulere mælkedannelsen.Brystpumper gør hverdagen lettere

Brystpumper stimulerer mælketilførslen og hjælper kvinder med at amme ud. En brystpumpe er således designet til at gøre det lettere for mødre at give deres barn den sundhedsfremmende brystmælk. Der kan være mange grunde til, at en brystpumpe kan lette hverdagen for dig og dit barn. For blot at nævne nogle få eksempler kan en brystpumpe være løsningen:

  • Hvis du skal arbejde, i byen eller af anden grund ikke kan være hjemme til spisetid, kan du efter udpumpning trygt overlade dit barn til andre og vide, at dit barn stadig får den sunde brystmælk.
  • Hvis du ønsker at stimulere mælkeproduktionen, kan en brystpumpe hjælpe dig med at amme ud og herigennem øge produktionen af mælk, så du kan amme længere
  • Hvis dit barn ikke suger kraftigt nok til at få den tilstrækkelige mængde brystmælk, kan du ligeledes amme ud med hjælp fra Natural Brystpumpen, og på denne måde sikre dig, at barnet altid får nok af den sunde brystmælk.