GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Brands - Har du et yndlingsmærke?

Hos SundeSutter fører vi naturligvis kun produkter, hvor der ikke er nogen risiko for overførsel af skadelige indholdsstoffer som BPA, PVC og phthalater fra produktet og til dit barn. Alle de brands, du kan finde i vores webshop, stammer som en følge heraf fra producenter, der har taget stilling til at producere varer uden skadelige indholdsstoffer.

De brands, vi fører, er alle i bedste kvalitet og produkterne lever fuldt ud op til alle danske og europæiske lovkrav på området.

BabyNovaBibsDentistarDifraxKrea
MamNipPacibooPhilips AventVi fører sutter og babyartikler fra følgende producenter:

  • BabyNova / Dentistar - dette er en tysk sutteproducent, der producerer sutter af ekstraordinært høj kvalitet. BabyNova er særligt kendt for sutten Dentistar, som er den mest skånsomme sut på markedet og den eneste sut, der har fået tildelt mærkatet ”Tooth friendly” af Tooth Friendly International.
  • BIBS – er en dansk sutteproducent. Bibs er kendte som de traditionelle sutter, eller de gammeldags sutter, med rundt skjold og en rund niple i primært latex. Bibs de Lux er en del af den nye generation, og fåes også i silikone og kan indgraveres med navn.
  • Difrax - producerer sutter af særdeles høj kvalitet. Sundesutter forhandler Difrax' Dental-serie, der er den eneste serie på markedet, hvor suttedelen er udviklet til at følge barnets tandstadie. Således er Difrax sutter til de allermindste helt bløde i suttedelen, mens suttedelen til de større børn føres i hhv. halvmassiv og massiv silikone, hvilket gør sutten sværere at bide i stykker. 
  • KREA (Maki) – en dansk virksomhed, som fokuserer på udvikling af produkter til børn, der stimulerer, samtidigt med at de er pædagogiske og sikre at anvende. 
  • MAM – er et østrigsk firma, som producerer sutter og babyartikler. MAM er det markedsledende brand – både globalt set og i Danmark. MAM’s produkter er alle af sublim kvalitet, og virksomheden er kendt for at få design og innovation til at gå op i en højere enhed.
  • Nip - er et tysk firma som har speciealiseret sig i sutter siden 1932.
  • Paciboo - er designet af den danske mor til to Stephanie MacPherson, innovativt dank design, når det er bedst.
  • Philips AVENT – det hollandske firma Philips AVENT er globalt anerkendt for at hente inspiration fra naturen under produktudviklingen med det formål at gøre brugen af produkterne så naturlig for mødre og deres børn som muligt.