GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
unspecifiedHN6HOFEM.jpg

BabyNova sutter med navn

Baby-Nova sutter med navn - gratis indgravering Babynova er kendt for deres uovertrufne kvalitet og nytænkning, og de producerer sutter i absolut særklasse! Sutter fra BabyNova er alle uden skadelige tilsætningsstoffer som BPA, PVC, parabener og phthalather. BabyNova er en del af det tyske familieforetagende NOVATEX GmbH, som er en af verdens absolut førende producenter af babyartikler.

Sutter fra BabyNova føres med en suttedel i medicinsk silikone eller naturlatex.

SundeSutter forhandler følgende sutter fra BabyNova:Skånesut Dentistar

SundeSutter er stolte over at forhandle BabyNovas berømte skånesut, Dentistar. Dentistar beskytter barnets gane, gummer og tandstilling bedre end nogen anden sut. Skånesutten reducerer presset fra sutten med 90% sammenlignet med almindelige standardsutter. Det er den første sut nogensinde, som er blevet tildelt mærkatet ”Tooth Friendly”. Sutten er udviklet i samarbejde med kæbekirurger og børnetandlæger. 

Anatomiske sutter og symmetriske sutter

Ønsker du en mere klassisk sut, producerer BabyNova også anatomiske og symmetriske sutter. Begge disse modeller er ventilsutter, og BabyNova har designet dem, så de er skånsomme mod tandstillingen. 

Silikonesutter eller naturgummisutter?

Sutterne føres i både naturgummi og silikone. Om det skal være naturgummi eller silikone er meget op til en selv. Silikone er et syntetisk materiale, som derfor er rent og ekstremt allergivenligt. Naturgummi er fra gummitræet og er et mere elastisk produkt. Sutterne findes desuden i mange flotte farver. Den anatomiske sut forhandles endvidere i 2 størrelser – nemlig i størrelse 1 fra 0-6 måneder og størrelse 2 fra 3-36 måneder.