GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Filter

Materiale v
Størrelse v
Form v
Natsut v
Ekstra skånsom v
Suttetype v
Mængde v

  

BIBS sutter - Børnenes favoritter

Hvad enten der er tale om de klassiske runde BIBS Colour og BIBS de Lux sutter eller den symmetriske sut, BIBS Supreme, er BIBS sutten designet til at blive brugt af børn og give dem tryghed.

Derfor er det ingen overraskelse, at BIBS sutter er blandt børnenes absolutte favoritter. Bibs klassiske runde sutter i latex er vores mest solgte sut, og den bliver anbefalet af flere barselshoteller og kiropraktor over hele landet.

BIBS er et dansk mærke og sutterne produceres i Danmark.

 

BIBS fås i følgende serier:

BIBS Loops er aktivitets ringe som kan sættes sammen og bruges til at hænge ting i over en barnevogn, tremmeseng, puslebord, kravlegård - sammensæt farver som du vil igen og igen, praktiske og i god kvalitet og i de samme moderigtige farver som vi kender fra BIBS Colour sutterne.

BIBS Colour er en klassisk rund sut. Den sælges i 4 stk. pakker, 2 stk. i forpakket emballage eller 1 stk. Suttedelen produceres i Europa, og man kan både se og mærke på skjoldet og ringen at kvaliteten er blevet forbedret. BIBS Colour sælges kun i Latex.

BIBS de Lux er luksus-udgaven inden for runde sutter. Den sælges som enkeltstyks og i pakker á 4 stk. Det er en rigtig lækker kvalitetssut, som har et kraftigt skjold og en lækker finish. Man har mulighed for at gøre sutten personlig, med barnets navn eller en sjov tekst. Bibs de lux sælges både i latex og i silikone. Vær opmærksom på, at silikonesutten er 3 mm kortere end latexsutten.

BIBS Night er runde natsutter. Du kan få både BIBS Colour og BIBS de Lux som natsutter. De sælges i enten 4 stk., 2 stk. eller 1 stk. pakker. BIBS natsutter har en selvlysende ring, som kan ses i mørket af både forældre og barn. Bibs Night sælges i latex.

BIBS Supreme er BIBS nye serie af symmetriske sutter i eksklusiv kvalitet og design. BIBS Supreme sælges i enkeltstyk og føres i både latex og silikone. Sutterne har et elegant skjold, der er specialudviklet til at sikre optimal lufttilførsel til den sarte hud rundt om barnets mund. Selve suttedelen er symmetrisk med flad hals. Derved mindskes presset mod gummer og gane.

   

Du finder hele vores farveguide over BIBS verden af farver her:

      Bibs farveguide