GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Filter

Materiale v
Aldersgruppe v
Størrelse v
Form v
Natsut v
Ekstra skånsom v
Suttetype v

 

Bibs klassiske runde sutter - Børnenes favoritter

Bibs klassiske runde sut i latex er vores mest solgte sut, og den bliver anbefalet af flere barselshoteller og kiropraktor over hele landet.

Bibs fåes i mange farver, for at hjælpe dig med at skelne dem fra hinanden har sundesutter lavet en oversigt over farverne.

   

Du finder hele vores farveguide over Bibs verden af farver her:

      Bibs farveguide

  

Bibs anbefales til ammebørn - undgå sutteforvirring

Bibs-sutten har den runde form, som anbefales til ammebørn, og specielt Bibs-sutten har fået mange anbefalinger fra fagfolk dels grundet af dens gode evne til at understøtte amningen, da den både styrker vigtige muskler i tungen, samt dens måde som støtter den korrekte sutteteknik.

   

Størrelsesoversigt og vejledning fra producenten:

Bibs serien føres i 3 forskellige str. men vores erfaring er at str. 2 passer til de fleste børn i den alm. suttealder. Niplen skal være tilpas lang for at stimulere sutterefleksen, og vores erfaring siger at str. 2 passer til de fleste børn, både de lidt yngre og de lidt ældre end de anbefalet 6+ mdr.
Vi anbefaler at man starter og slutter med str. 2, og kun skifter hvis barnet ikke vil tage str. 2.

  • Str. 1 er smal i halsen, og niplen er kort ca. 26 mm til de mindre børn. Beregnet til børn i alderen 0-6 mdr.
  • Str. 2 er smal i halsen, og niplen er længere, ca. 30 mm i latex og ca 27 mm i silikone, til de lidt større børn. Beregnet til børn i alderen 6+ mdr. 
  • Str. 3 er bredere i halsen, og niplen er på ca. 33 mm til de store børn. Beregnet til alderen 18+ mdr.Vedligeholdelse af Bibs sutter

Naturgummi ændrer størrelse over tid og ved brug, da det er et elastisk materiale fra naturen af. Vi anbefaler, at man tilbyder barnet flere Bibs-sutter, så Bibs-sutterne ikke udvides for meget. Ellers kan nye Bibs-sutter synes mindre end den barnet bruger, og det kan være svært for barnet at tage imod den nye sut..

Vi anbefaler, at man opbevarer naturgummisutter mørkt og tørt, indtil de tages i brug. Når man begynder at tilbyde barnet sutten, anbefaler vi at de udskiftes hver 6. uge. Man kan læse mere omkring emnet her:

https://sundesutter.dk/blog/udskiftning-af-sutter/hvor-tit-skal-jeg-udskifte-mit-barns-sutter

   

Bibs serier - Bibs Colour, Bibs de Lux og Bibs Night:

Bibs Colour sælges i 4 stk. pakker, 2 stk. i forpakket emballage eller 1 stk. og er efter nylanceringen kommet i en bedre kvalitet end tidligere. Suttedelen produceres i europa, og man kan både se og mærke på skjoldet og ringen at kvaliteten er blevet forbedret. Bibs Colour sælges kun i Latex.

Bibs de Lux sælges som enkelt stk. og i pakker a 4 stk. Det er en rigtig lækker kvalitetssut, som har et kraftigt skjold og en lækker finish. Man har mulighed for at gøre sutten personlig, med barnets navn eller en sjov tekst. Bibs de lux sælges både i latex og i silikone.

Bibs Night Colour sælges i 4-pak med enten 4 stk. 2 stk. eller 1 stk. natsut. De resterende er alm. Bibs Colour sutter. Bibs natsutter, har en selvlysende ring som kan ses i mørket af både forældre og barnet.