GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER


Nyhed! Nye størrelser - Bibs lytter til sine forbrugere

De nye str. fra Bibs, har givet mange børn problemer, str. 2 var for lille til de lidt ældre børn, men samtidig var str. 3 ofte for bred i halsen. Bibs producenten har lyttet til børnene, og lavet en sut som er længere, men ikke bredere i halsen. Den kommer fremover til at hedde str. 2. mens den anden kommer til at hedde str.1.

Dvs. at fremover kan man købe Bibs i 3 forskellige størrelse.
  • Str. 1 er smal i halsen, og niplen er kort ca. 26 mm til de mindre børn. Vi anbefaler denne str. til børn i alderen 0-6 mdr.
  • Str. 2 er smal i halsen, og niplen er længere ca. 30 mm til de lidt større børn. Vi anbefaler denne str. til børn i alderen 6+ mdr. 
  • Str. 3 er bredere i halsen, og niplen er på ca. 33 mm til de store børn. Vi anbefaler denne str. fra tidligst alderen 18+ mdr.Vær opmærksom! Naturgummi ændrer størrelse over tid. Derfor kan suttedelen synes en smule mindre, når du køber de nye BIBS sutter.

Bibs serier - Bibs Colour, Bibs de Lux og Bibs Night:

Bibs Colour sælges i 4 stk. pakker, og er efter nylanceringen kommet i en bedre kvalitet end tidligere. Suttedelen produceres i europa, og man kan både se og mærke på skjoldet og ringen at kvaliteten er blevet forbedret. Bibs Colour sælges kun i Latex.

Bibs de Lux sælges som enkelt stk. og i pakker a 4 stk. Det er en rigtig lækker kvalitetssut, som har et kraftigt skjold og en lækker finish. Man har mulighed for at gøre sutten personlig, med barnets navn eller en sjov tekst. Bibs de lux sælges både i latex og i silikone.

Bibs Night Colour sælges i 4-pak med enten 4 stk. 2 stk. eller 1 stk. natsut. De resterende er alm. Bibs Colour sutter. Bibs natsutter, har en selvlysende ring som kan ses i mørket af både forældre og barnet.