GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Filter

Materiale v
Form v
Natsut v
Suttetype v
Kollektion v
difrax_180.jpg

Difrax sutter fra Natural og Dental serien.

Som den eneste sut på markedet, er suttedelen tilpasset dit barns tandstadie. Dvs. at den mindste Difrax sut (-2 til +2 mdr.) har en suttedel, der er fremstillet i ultra tynd silikone, hvilket gør den ekstra blød, mens den største sut (+18 mdr.) har en suttedel i massiv silikone, og den er derfor yderst modstandsdygtig over for spidse børnetænder.

Difrax Dental sutter

SundeSutter forhandler Difrax’ mest skånsomme model, Difrax Dental. Difrax Dental er en BPA-fri, allergivenlig sut med suttedel i lugt- og smagsneutral, transparent silikone. Suttedelen er anatomisk udformet, hvilket gør den ekstra skånsom mod tandstillingen. Suttedelen er desuden udviklet til at stimulere udviklingen af både gane samt kæbe- og tungemuskler.

Difrax Natural sutter

Natural serien adskiller sig fra Dental serien med en symmetrisk suttedel. Den udmærker sig ved at være mere velkendt for børnene, og det er lettere for dem at acceptere sutten, og finde tryghed ved sutten.

Selve skjoldet på Difrax sutterne er sommerfugleformet og designet til at fordele presset fra sutten så jævnt som muligt, samtidigt med at der sikres rigeligt plads til næsen. Formen på skjoldet sikrer desuden en god luftcirkulationen til den sarte babyhud bag ved sutten.

Difrax sutter er kendetegnet ved at være både funktionelle og skånsomme lige så vel som de også er designet i lækre farver og æstetiske i deres form. Difrax føres i 5 forskellige størrelser – alle i lækre designs og farver.