GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
mam_babyartikler.jpg


MAM Sutter og Babyartikler

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

SundeSutter.dk forhandler topmodellen MAM Perfect, der er udviklet til at beskytte mod fejlstilling af tandsættet. Sutten forhandles i størrelse 1 og 2. Udover MAM Perfect forhandler vi også MAM Start, der er særligt udviklet til spædbørn og for tidligt fødte. Udover sutter forhandler SundeSutter.dk også et udvalg af SutteflaskerPods ogSuttekæder fra MAM. 



Æstetik og funktion hos MAM

MAMs produkter produceres ud fra en filosofi om, at forældre ikke skal vælge mellem æstetik og funktion. MAM er derfor ikke blot nyskabende i deres æstetiske udtryk. Sutterne er fx udviklet i et tæt samarbejde mellem førende designere, eksperter inden for tandregulering, forskere, tandlæger og – selvfølgelig – forældre. At MAMs sutter er innovation og design i særklasse understreges af de mange priser, som det østrigske firma har vundet, siden den første sut blev solgt i 1976.