GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Filter

Natsut v
Ekstra skånsom v
Variant v

Mam sutter

MAM sutter er lækre kvalitetssutter designet til at være en del af hele barnets hverdag – fra det aktive liv ude i den store verden til sengetid i hjemmets trygge rammer. Sutter fra MAM er kendetegnet ved at være fremstillet i særdeles god kvalitet og alle med det letgenkendelige MAM designudtryk i farver og mønstre, der altid følger sæsonens nyeste trends. Alle MAM’s sutter er udviklet i samarbejde med tandlæger med henblik på at være skånsomme og anatomisk korrekte for udviklingen af kæben.

Sundesutter forhandler MAM Perfect, MAM Air, MAM Original og MAM Start sutter. Vi har naturligvis også natsutter fra MAM, de hedder Mam Night og findes i modellerne Mam Perfect Night, Mam Original Night og Mam Air Night.


MAM Silk Teat Silikone

Er MAM’s egen, patenterede silikone. Silk Teat besidder alle silikonens traditionelle egenskaber, derfor er den både allergi- og rengøringsvenlig, og har en høj varmetolerance. MAM Silk Teat Silikonen er derudover tre gange blødere og mere elastisk end almindelig silikone. Derfor føles MAM Silk Teat blødere og mere naturlig for dit barn at sutte på, hvilket giver en øget oplevelse af trøst og tryghed. Silk Teat Silikonens fløjlsbløde overflade har desuden den fordel, at den ikke bliver så glat, som almindelige silikonesutter, og derfor ligger den ubesværet i dit barns mund.