GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Filter

Volume v
Babyartikel v

Natural Sutteflasker fra Philips AVENT

Philips AVENT’s seneste serie inden for sutteflasker hedder Natural. Det er med god grund, at dette er vores mest populære sutteflaske. Målet med Natural-serien er, at flaskegivning skal minde mest muligt om amning og dermed være så naturlig en oplevelse som muligt.

Innovativt antikolik-system

Sutteflasken er forsynet med et avanceret anti-kolik-system, der reducerer kolik og ubehag. Effekten opnås ved hjælp af flaskesuttens innovative dobbeltventil, der sørger for at luften ventileres i flasken og ikke i barnets mave. Ved at forhindre vakuumdannelse understøtter flaskesutten formålet med natural-serien, nemlig at gøre sutteoplevelsen så naturlig og behagelig som muligt.Natural Sutteflasken

Flaskesutten er bladformet indeni, hvilket øger blødheden og fleksibiliteten uden at sutten klapper sammen. Det giver barnet en mere behagelig madning. Den brystformede flaskesut er ekstra blød og fleksibel at sutte på og giver derfor en naturlig fornemmelse. Som et resultat heraf sikrer flaskens design, at barnet kan benytte den samme sutte- og synketeknik som ved amning, hvorfor det bliver nemt for dit barn at veksle mellem at blive ammet og få sutteflaske.  

Flasken er på grund af den brede hals let at påfylde og rengøre.

Flasken forhandles i 3 størrelser: 125, 260 og 330 ml.

  • 125 ml leveres med en flaskesut i str. 1
  • 260 ml levers med en flaskesut i str. 2
  • 330 ml leveres med en flaskesut i str. 3.
  • 260 ml kan desuden købes i en twin-pack.

Ekstra sutter i forskellige størrelser kan tilkøbes.
 

Hvilken størrelse flaskesut?

Philips AVENT Natural flaskesutter til sutteflasker forhandles i 4 forskellige størrelser, hvor suttens gennemstrømning er markeret med henholdsvis 1, 2, 3 og 4 dråber. Hver dråbe svarer til et hul i suttens spids.

  • Flaskesutten med 1 dråbe anbefales til den nyfødte på 0 måneder og indtil babyen er ca. 1 måned.
  • Sutten med 2 dråber er med langsom gennemstrømning og anbefales fra 1 til 3 måneder.
  • 3 dråber indikerer medium gennemstrømning og anbefales mellem 3 og 6 måneder.
  • 4 dråber giver en hurtig gennemstrømning og er til børn over 6 måneder.
  • Herudover forhandler SundeSutter.dk en flaskesut i denne serie med variabelt flow. Den er velegnet til tyktflydende væsker som fx vælling, og er derfor udviklet til børn over 3 måneder.


Kun til brug med Philips AVENT Natural sutteflasker.