GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER


Far på banen

Vi har valgt at dedikere et helt menupunkt til far - fordi vi ønsker at hædre far for alle hans egenskaber og værdier, men også for at fortælle alle jer kære fædre derude, at vi har brug for jer, og vi ønsker at I skal være en del af de beslutninger, der bliver taget om jeres små liv allerede i en tidlig alder.

Båndet mellem en nyfødt og en mor er helt naturligt, for de to har været en del af hinanden de sidste 9 måneder, mens far har måttet stå bag afskærmningen, hvor han har beskyttet og passet på, men altid på afstand.

Ved fødslen er tiden endelig kommet til at far kan komme helt tæt på. Men den nyfødtes sanser siger, at mor er ensbetydende med overlevelse, så far skal kæmpe mere for det bånd som mor naturligt har med et forspring på 9 måneder - og et par fordele, som far bare ikke har.

Far har styr på sagerne!!

Vi har samlet nogle sæt med gode, praktiske produkter, hvor vi har fokus på sundhed, udvikling og hverdagen. Vi fortæller kort om hvorfor de enkelte sæt er sunde for jeres børn, så mor kan være helt rolig; far har 100% styr på sagerne!