GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Filter

Producent v
Materiale v
Aldersgruppe v
Størrelse v
Form v
Natsut v
Suttetype v
Mængde v

   

Chicco NaturalFit - Lykke er en naturlig følelse

Chicco har udvilket denne fantastiske serie, som har fokus på barnets sundhed, udvikling og den naturlige følelse. Hvert produkt er udviklet med nytænkende detaljer, som placerer produkterne blandt børnenes favoritter.

  

CHICCO NATURALFEELING SUTTEFLASKER - ANTI-KOLIK SUTTEFLASKER

Sutteflaskerne i denne serie er, som alle sutteflasker i Sundesutters sortiment, med anti-kolikfunktion. Flaskerne er ergonomisk korrekt formede, så de er behageligere at holde ved, og de kommer med et låg, som forhindrer væsken i at løbe ud under transport. Flaskesutterne er i ekstra blød silikone med dobbelt anti-kolik-ventil.

  

Følger barnets udvikling

  

Det, der adskiller Chicco fra vores øvrige modeller, er flaskesutten. Den er udviklet til at vokse med barnet. Ved at ændre detaljer ift. form og funktion, får du altså her en sut, der hele tiden passer optimalt til barnets udvikling. I de små størrelser er flaskesutten vinklet. Det gør flaskemadningen nemmere og giver en mere naturlig følelse for både barn og voksen, hvilket gør det mere afslappende at give flaske, når barnet ligger i armen og putter sig. Sutteflaskerne føres i tre str.:

Str. 0-4 mdr.: 150 ml sutteflaske med en vinklet flaskesut med langsom gennemstrømning.

Str. 4-6 mdr.: 250 ml sutteflaske. Flasken her har en flaskesut med variabel gennemstrømning, så baby får lige præcis den mængde væske, han eller hun har brug for.

Str. 6+ mdr.: 330 ml flaske med flaskesut med hurtig gennemstrømning. Ideel til de lidt større børn.  

Chicco Physio sutter - Naturlig fornemmelse og placering for tungen

Sutterne har en anatomisk form. På det flade stykke som støder mod tungen er den let buet, så tungen naturligt finder den rigtige placering. På samme placering sidder der riller, som er designet til at minde om ganen. På den måde finder tungen en naturlig og sund placering, som også føles naturlig og korrekt for barnet.