GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Filter

Materiale v
Størrelse v
Form v
Natsut v
Ekstra skånsom v
Suttetype v
Mængde v

   

Bibs Supreme - eksklusive sutter i dansk design

Bibs Supreme er nyeste skud på stammen blandt de populære Bibs sutter. Og Supreme er hurtigt blevet en favorit hos både store og små: Lækre, lette og behagelige sutter, der understøtter en korrekt udvikling af kæben, i et elegant og eksklusivt dansk design. 

Bibs Supreme findes i flere fantastiske farver, som alle fås med enten farvet eller hvid knop, lige såvel som de er tilgængelige i hhv. silikone og naturgummi. Der er mulighed for at skrive navn eller en anden sød, lille tekst på nogle Bibs Supreme sutter med hvid knop eller med knop i lyse farver. 

Supreme føres i 2 størrelser til alderen 0-6 mdr. og 6-36 mdr.

 

I Supreme går form og funktion går op i en højere helhed

Det elegante letvægtsskjold har afrundede, bløde kanter, der giver god plads til næse og hage. De store lufthuller i skjoldet sørger for, at der er godt med luft omkring munden, så barnets sensitive hus skånes mest muligt. Skjoldet er mat og blødt, lavet i Polypropylen (PP) - et let og slidstærkt plastmateriale. 

Suttedelen er fladt dråbeformet og reducerer presset mod gane og gummer, derved mindskes risikoen for suttebid. Suttedelen er symmetrisk og ligger derfor altid korrekt i munden. En egenskab mange forældre sætter ekstra stor pris på, når kan-selv-vil-selv-alderen rammer.

I silikone er Supreme udstyret med et nyskabende mønster i suttedelen. Dette mønster gør suttedelen mere modstandsdygtig end normale silikonesutter over for babys første, skarpe tænder.