GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Filter

Materiale v
Størrelse v
Form v
Natsut v
Ekstra skånsom v
Suttetype v

     

   

Bibs Supreme Silikone - allergivenlige sutter med en høj varmetolerance

- stadig med det eksklusive og dekorative udtryk, som tilfører sutten et ekstra touch.

Silikone er et syntetisk materiale, som er industrielt fremstillet. Det er markedets mest allergivenlige materiale, 100% fri for BPA, PVC og phthalater. Silikonesutter er let genkendelige, da materialet er klart og gennemsigtigt. Silikone har flere

  • Allergivenlig - Silikone er det mest allergivenlige materiale, man kan lave sutter af. Den samme silikone anvendes i medicinal- og fødevareindustrien. Hvis dit barn har en øget risiko for at udvikle allergi anbefaler altid at du anvender silikonesutter, idet det er et renere materiale. Vi har dog ikke kendskab til børn, der har fået latexallergi efter brug af latexsutter.

  • Hygiejnisk materiale - En klar fordel ved at anvende silikonesutter er materialets høje varmetolerance. Netop på denne baggrund tager silikonesutter - i modsætning til latexsutter - ikke skade af de mange varmepåvirkninger, som de udsættes for når de skoldes og steriliseres. Silikonesutter er derfor yderst velegnede til spædbørn, der endnu ikke har et fuldt udviklet immunsystem.

  • Smags- og lugtneutral - Silikone er et smags- og lugtfrit produkt, hvorfor det er velegnet til de børn, der ikke bryder sig om latex pga. lugt og smag.

  • Mister ikke form - Silikone bevarer den samme form gennem hele suttens levetid, hvorimod en latexsut ændrer form over tid.