GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Filter

Materiale v
Størrelse v
Form v
Natsut v
Ekstra skånsom v
Suttetype v
Mængde v

     

   

Bibs Supreme silikone - allergivenlige sutter

Smukke kvalitetssutter i eksklusivt design.

Bibs Supreme i silikone er udstyret med et unikt trykt mønster i silikonegummiet, derfor er den mere modstandsdygtig over for skarpe babytænder end almindelige silikonesutter.

Silikone er et syntetisk, industrielt fremstillet materiale. Sutter i silikone kan let genkendes, da materialet er klart og gennemsigtigt. Når du vælger en silikonesut til dit barn, får du følgende egenskaber:

  • Allergivenlig - Silikone er det mest allergivenlige materiale, man kan lave sutter af. Den samme silikone anvendes i medicinal- og fødevareindustrien. Hvis dit barn er i risikogruppen for at udvikle allergi, anbefaler vi, at du anvender silikonesutter, idet det er et renere materiale. Vi har dog ikke kendskab til børn, der har fået latexallergi efter brug af latexsutter.

  • Hygiejnisk materiale - En klar fordel ved at anvende silikonesutter er materialets høje varmetolerance. Derfor tager silikonesutter - i modsætning til latexsutter - ikke skade af de mange varmepåvirkninger, som de udsættes for, når de skoldes og steriliseres. Silikonesutter er derfor yderst velegnede til spædbørn, der endnu ikke har et fuldt udviklet immunsystem.

  • Smags- og lugtneutral - Silikone er et smags- og lugtfrit produkt, hvorfor det er velegnet til de børn, der ikke bryder sig om latex pga. lugt og smag.

  • Mister ikke form - Silikone bevarer den samme form gennem hele suttens levetid, hvorimod en latexsut ændrer form over tid.