GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Filter

Babyartikel v

   

UHMM BOX – perfekt opbevaring af børnenes mad og sutter

Hos Sundesutter er vi helt vilde med de vietnamesisk inspirerede madkasser fra Uhmm Box. Kasserne lader maden ånde, så der ikke dannes kondensvand i dem, samtidig med at de er tætte nok til, at du kan opbevare tyktflydende grød o.l. i dem.

    

I Vietnam har man i årtusinder anvendt palmeblade til at pakke medbragt mad ind i. Når maden skal spises, foldes palmebladet ud og bruges som tallerken. Denne tusind år gamle løsning på et hverdagsproblem, har Uhmm Box videreudviklet til perfektion – pakket ind i et minimalistisk dansk design.

  

Pladsbesparende opbevaringsløsning

Uhmm Box sparer dig for masser af plads i køkkenets skabe og i opvaskemaskinen. I udfoldet stand fylder den nemlig mindre end en flad tallerken. Og når boksen er foldet, er den stabelbar, så den fylder mindst muligt i køleskabet, fryseren eller pusletasken.

    

Boksen kan desuden anvendes til meget mere end madvarer, fx til opbevaring af sutter, farveblyanter, makeup eller som en dekorativ opbevaringsløsning til hjemmets småting.

  

Bæredygtigt plastmateriale

Uhmm Box er fødevaregodkendt, produceret i Danmark og fremstillet af polypropylen (PP) plast. PP er en af de reneste plasttyper, der findes. PP er bl.a. 100% fri for parabener og ftalater, ligesom det er Recycled 5-godkendt. Hvilket vil sige, at Uhmm Box kan genanvendes efter boksens levetid, og hvis boksen brændes, efterlader den kun vand og en smule C02 til miljøet.

   

Uhmm Box føres i to størrelser

  • No. 01: 10 x 18 x 5 cm
  • No. 02: 10 x 12 x 7 cm.

Det er desuden muligt at tilkøbe ekstra silikoneremme til din Uhmm Box i andre farver. Vær opmærksom på, at remmene føres i to størrelser, den ene passer til Box No. 1 og den anden til Box No. 2.

  • Strap No. 01: 36 cm.
  • Strap No. 02: 39,8 cm.