GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Filter

Materiale v
Aldersgruppe v
Form v
Natsut v
Suttetype v
Kollektion v
Mængde v

NUK sutter er inspireret af naturen

Gennem de sidste 60 år har det tyske firma NUK hjulpet mere end 50 millioner børn verden over – til glæde for både børn og deres forældre.

  

60 år med innovative babyprodukter

NUK er kendt for at producere innovative kvalitetsprodukter, der er inspireret af naturen og gør hverdagen lettere for børn og deres forældre. Tanken bag NUK er, at jo mere naturligt det føles, desto mere vil produktet kunne hjælpe børnene og aflaste deres forældre.

Det er da også NUKs grundlæggere, Prof. Dr. Dr. Wilhelm Balters og Dr. med. dent. Adolf Müller, der opfandt den anatomisk formede sut, som ikke bare NUK men også en lang række andre suttefabrikanter producerer i dag.

   

NUK Genius sutter tilpasser sig barnets gummer og gane

For at give barnet den optimale trøst og tryghed, samtidig med at tænderne skånes mest muligt, er NUKs sutter derfor afrundede og ekstra bløde i den del, der vender op mod ganen. Sutten tilpasser sig ergonomisk til barnets kæbe og gane, når barnet sutter på sutten.

Hos Sundesutter kan du finde NUKs luksusserie af sutter, NUK Genius, i størrelserne 0-6 mdr. og 6-18 mdr. NUK Genius er anatomisk formede sutter med suttedel i silikone.

  

Sutterne leveres i en praktisk sterilisatorboks, som gør det let at rengøre sutterne.