GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Filter

Materiale v
Form v
Natsut v
Ekstra skånsom v
Suttetype v
Kollektion v


Anatomiske sutter - en skånsom form

Anatomiske sutter er lavet med ventil, der sørger for at luften presses ud, og derfor aflaster barnets gane, kæbe, tandkød/tænder og mindsker risikoen for skæve tænder og skævt bid. Skjoldet er skånsomt buet og udstyret med lufthuller, så området omkring munden bliver godt ventileret, hvilket kan minimere irriteret hud.

Desuden er de forsynet med et lille håndtag, der gør det nemmere for barnet selv at tage den ud og ind af munden. Barnet kan bruge denne slags sutter lige fra fødslen, og frem til barnet skal afvænnes igen.
 
Vi forhandler anatomiske sutter af mærkerne BabyNova, Difrax og Tolico.BabyNova Dentistar

BabyNova's bedste og mest skånsomme sut, Dentistar, er en avanceret udgave af den klassiske anatomiske sut. Udover at være anatomisk formet har suttedelen en innovativ hals, der er smallere end nogen anden sut på markedet. Da halsen samtidigt er vinklet så den aflaster presset på tandstillingen med 90% sammenlignet med almindelige sutter, er dette vores mest skånsomme sut.BabyNova Dentistar

Anatomisk sut fra BabyNova

Den anatomiske sut fra BabyNova er en klassisk sut lavet af de bedste materialer. Sutten er formet ortodontisk, hvilket betyder, at den passer til barnets mund og mundhule. Lige som BabyNovas andre suttetyper er også denne anatomiske sut i en kvalitet for sig. Dette gør, at den har EU-standard EN 1400-godkendelsen, som er en garanti for at kvalitet, holdbarhed, funktionalitet og ikke mindst at miljø er overholdt.

Anatomisk sut fra Tolico

Danske Tolico's klassiske sut formet anatomisk er en ventilsut, som betyder, at risikoen for at udvikle suttebid reduceres, da luften fra sutten presses ud. Skjoldet buer blødt mod ansigtet og den har plads til næsen.

Fakta om Anatomiske sutter

  • Sutten har et skånsomt buet skjold, der både giver plads til barnets næse og minimerer hudirritationer.
  • Det er en ventilsut, hvilket betyder, at luften kan presses ud af suttedelen. Derved formindskes risikoen for at udvikle suttebid. 
  • På fronten er der monteret en lille ring, som barnet kan bruge til leg og suttekæder. 
  • Niplen fås i allergivenlig naturgummi eller silikone.
  • Den anatomiske sut indeholder naturligvis ikke Bisphenol-A, phthalater, PVC, parabener, alkohol og parfume. 
  • Sundesutter forhandler også anatomiske sutter i silikone i størrelse 1, som dækker fra alderen 0-3 måneder.
  • Ønsker du navn på den anatomiske sut?

Med specialtekst på sutten er det slut med at få forbyttet dit barns sutter med andres. Størstedelen af vores anatomiske sutter kan uden merbetaling fås med en unik tekst eller navn indgraveret. Du skal blot angive hvilken tekst, du ønsker, når du bestiller en anatomisk sut.

Bemærk: Når fremstillingen er påbegyndt, yder SundeSutter ingen fortrydelsesret på specialfremstillede sutter.