GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER


Symmetriske sutter - vender altid korrekt

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert - samtidig med at det er en ventilsut, som formindsker suttebid. Sutten forhandles i både naturgummi og silikone. Om det skal være naturgummi eller silikone er en smagssag - silikone er et syntetisk og dermed et rent produkt, mens naturgummi er et naturmateriale fra gummitræet, som er meget elastisk. 
 
Vi forhandler symmetriske sutter fra BabyNova, DifraxMAM og Phillips AVENT. Alle fire brands er af højeste kvalitet og såvel formgivning som materialevalg er udviklet med barnets sundhed og velvære for øje.

 

Symmetrisk BabyNova sut

BabyNovas sutter kan fås i både naturgummi og i silikone. BabyNovas sutter kan du desuden få med indgraveret navn eller en sød lille tekst uden merbetaling. Disse sutter føres i str. 2 og er dermed beregnet til børn i alderen 6+ mdr.  

Symmetrisk Difrax Natural sut

Difrax Natural serie består af symmetriske sutter fra nyfødt (-2 til + 2 mdr.) til børn med tænder (18+ mdr.) Difrax udmærker sig med deres suttedel, som er fremstillet i en ekstra tynd silikone som gør den ekstra blød til de små nyfødte, mens suttedelen er i massiv silikone til børn med tænder, så den bedre kan modstå de spidse børnetænder.
 

Symmetriske sutter fra MAM

Alle MAM sutter er symmetriske i deres form og repræsenterer på denne vis en helt klassisk suttetype. MAM sutter er dog meget mere, og hver suttemodel har unikke kvaliteter. SundeSutter fører alt fra MAM's mest tandvenlige sut, MAM Perfect, til den hudvenlige MAM Air, den klassiske MAM Original og MAM Start - sutten til de nyfødte.

Symmetrisk Philips AVENT sut

Phillips AVENT’s symmetriske sutter fås enten med søde motiver påtrykt eller med indgraveret navn/tekst. Disse sutter føres kun i silikone. Sutterne passer babyer fra 0-6 og fra 6-18 mdr.