GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Silikone sutter - Allergivenlig og gennemsigtig

Silikone er et syntetisk materiale. Det er industrielt fremstillet og markedets mest allergivenlige materiale. Det er 100% fri for BPA, PVC og phthalater. Silikonesutter er let genkendelige, da materialet er klart og gennemsigtigt. 

SundeSutter fører silikonesutter fra flere forskellige anerkendte producenter. Herunder kan vi bl.a. tilbyde Skånesutten Dentistar, symmetriske eller anatomiske silikonesutter fra BabyNova, DifraxPerfectStart og Original fra Mam, alle Philips AVENT's sutter, samt anatomiske sutter fra Tolico.Anvendelse af silikone sutter

Selvom silikonesutter er meget holdbare, anbefaler vi af hygiejniske årsager, at du som tommelfingerregel udskifter sutten efter 4-6 uger - uanset om den er af silikone eller naturgummi.
Vi anbefaler desuden, at du altid tjekker sutten for eventuelle rifter/bidskader inden brug.

Silikonens egenskaber

  • Allergivenlig silikone - Silikone er det mest allergivenlige materiale, man kan lave sutter af. Den samme silikone, som sutterne produceres i anvendes også i medicinalindustrien og fødevareindustrien. Vi har ikke kendskab til eksempler på børn, der har fået latexallergi som følge af brug af naturgummisutter, men da silikone er et mere allergivenligt materiale, anbefaler vi altid, at du - hvis dit barn har øget risiko for at udvikle allergi - anvender silikonesutter.
  • Hygiejnisk materiale - En klar fordel ved at anvende silikonesutter er materialets høje varmetolerance. På grund af dette tager silikonesutter - i modsætning til sutter af naturgummi - ikke skade af de mange varmepåvirkninger, som sutter udsættes for gennem skoldning og sterilisering. Derfor er silikonesutter yderst velegnet til spædbørn, der endnu ikke har et fuldt udviklet immunsystem, da sutterne bedre tåler de hyppige og nødvendige steriliseringer.
  • Uden smag og lugt - Da det er et smags- og lugtfrit produkt, er det velegnet til de børn, der ikke bryder sig om naturgummi pga. lugt og smag.
  • Mister ikke form - Silikone bevarer den samme form gennem hele suttens levetid, hvor du ved en naturgummisut vil opleve, at den med tiden vil kunne miste lidt af sin form.