Bestsellers hos Sundesutter.dk

BIBS de Lux (Shine) silikone str. 2 rund sut

32,00 kr.

22,40 kr.

BIBS Supreme silikone str. 2 symmetrisk sut

44,00 kr.

Mushie kopper

79,00 kr.

Philips AVENT ultra air sut 6-18 mdr.

99,00 kr.

Mushie Stablekopper

99,00 kr.

MAM Original sutter 6 mdr.

55,00 kr.

Mushie firkantede skåle

99,00 kr.

Mushie hagesmæk

99,00 kr.

Difrax Dental sut 0-6 mdr.

50,00 kr.

Mushie suttekæde

105,00 kr.

Mushie babysvøb Swaddle

150,00 kr.

Mushie firkantede tallerkener

105,00 kr.

Nip silikone str. 2 anatomisk sut

25,00 kr.

Mushie runde skåle

99,00 kr.

Elodie Details hagesmæk m. detalje

150,00 kr.

Chicco Physio Soft Latex str. 1 Sutter

60,00 kr.

Mushie plakat

150,00 kr.

Elodie Details Hættehåndklæde

320,00 kr.

Elodie Details Nusseklud

199,00 kr.

Elodie Details Nusseklud

199,00 kr.

Elodie Details Nusseklud

199,00 kr.

MAM 260 ml Anti-Colic sutteflaske

69,00 kr.

Mushie Stablekopper

99,00 kr.

Mushie runde tallerkener

105,00 kr.

Nûby 3-step Teether bideringe

69,00 kr.

Stort udvalg af sutter med navn

Få indgraveret navn på barnets sutter - helt gratis

Til bords med Mushie

Dækkeservietter i efterårets smukkeste farver

Sundesutter.dk – et sundt valg for dit barn

”Alt for mange babyprodukter produceres uden en ordentlig kvalitetskontrol. Jeg startede Sundesutter for at tilbyde forældre et trygt sted at handle. Alle vores produkter er omhyggeligt udvalgt, så du ikke skal bekymre dig om kvalitet eller indholdsstoffer. Sundesutter forhandler kun produkter, jeg vil give til mine egne børn.” Annette Jensen

Alle produkter på Sundesutter.dk er uden BPA, PVC og phthalater. Vi tilbyder kun kvalitetssutter fra anerkendte mærker som fx Bibs, MAM og Philips AVENT. Når du køber dit barns sutter hos Sundesutter kan du gratis få indgraveret navn eller en sød/sjov tekst på sutterne.

Sutter med navn er ikke blot utroligt søde – de tjener også et praktisk formål. Når dit barns navn er indgraveret på hans eller hendes sut, vil både I som forældre samt pædagogerne i vuggestuen/ dagplejen/ børnehaven let kunne genkende den sut, der tilhører netop jeres barn.

Ved at skrive navn på dit barns sutter undgår du desuden, at dit barn får forbyttet sin sut med andre børns i institutionen. Når sutter forbyttes, sker der en overførsel af bakterier fra et barn til et andet. Ved at have navn på sutten, mindsker du altså risikoen for, at dit barn bliver smittet af andre børn via overførsel af bakterier fra et barn til et andet.

 

Indgravering af sutter

Når du køber sutter med dit barns navn hos Sundesutter.dk, kan du være sikker på at indgraveringen hverken er skadelig for dit barn eller sutterne.
Vi anvender en moderne UV-laser til indgraveringen. Denne metode giver et glat og hygiejnisk resultat og en tekst, der ikke slides af under brug. Indgraveringen koster selvfølgelig ikke ekstra.

 

Personlige sutter – slip kreativiteten løs

Der er ingen grænser for, hvor kreativ du kan være, når der skal skrives tekster på sutterne. Søde og sjove tekster på sutterne skaber glæde hos de fleste forældre – og de er den perfekte gaveidé, hvis man vil overraske forældrene til en lille suttefan med en personlig og 100 % unik gave!

 

Sundesutter.dk et trygt sted at handle

Sundesutter giver forældre et trygt og sikkert sted at handle ind til deres børn. Vi garanterer, at alle vores produkter:
Er 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
Overholder alle danske og europæiske standarder og love
Da børn er forskellige, er det også forskellige typer af sutter, de foretrækker. Derfor har vi valgt at tilbyde et stort og varieret udvalg af sutter. Her på siden finder du alt fra de tandvenlige sutter i anatomisk form, til de klassiske symmetriske sutter og de runde naturgummisutter som vi anbefaler til ammebørn.