Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

DK - Sundesutter.dk

Ugens Udvalgte Fund

Elodie Details Suttesnor

99,50 kr. 
Mushie Babytæppe

300,00 kr. 
Teddykompaniet Heaters Bamse

209,00 kr. 
Philips Avent ultra soft sut 0-6 mdr.

99,00 kr. 

Nyheder

Tommee Tippee 3 x 260 ml. Anti-Colic Sutteflasker

265,00 kr. 
Nyhed
Adventspakke - Spis med stil uden spild

219,20 kr.  274,00 kr.  (20% besparet)
Mushie Sutteboks

95,00 kr. 
Nyhed
Mushie aktivitetslegetøj Rainbow

105,00 kr. 

Bestsellers

FRIGG Daisy sut i medicinsk silikone str. 0-6 mdr.

36,00 kr. 
Mushie Sutteboks

95,00 kr. 
Mushie Stablekopper

99,00 kr. 
FRIGG Daisy sut i latex str. 0-6 mdr.

36,00 kr. 

Sundesutter.dk – et sundt valg for dit barn

”Alt for mange babyprodukter produceres uden en ordentlig kvalitetskontrol. Jeg startede Sundesutter for at tilbyde forældre et trygt sted at handle. Alle vores produkter er omhyggeligt udvalgt, så du ikke skal bekymre dig om kvalitet eller indholdsstoffer. Sundesutter forhandler kun produkter, jeg vil give til mine egne børn.” Annette Jensen 

Alle produkter på Sundesutter.dk er uden bisphenoler, PVC og phthalater. Vi tilbyder kun kvalitetssutter fra anerkendte mærker som: Baby Nova, Bibs, Chicco, Difrax, Elodie, FRIGG, MAM, Mininor, Nip, Nuk, Philips AVENT og TommeeTippee. Når du køber dit barns sutter hos Sundesutter, kan du gratis få indgraveret navn eller en sød/sjov tekst på sutterne. 

Sutter med navn er ikke blot utroligt søde – de tjener også et praktisk formål. Når dit barns navn er indgraveret på hans eller hendes sut, vil både I som forældre samt pædagogerne i vuggestuen/ dagplejen/ børnehaven let kunne genkende den sut, der tilhører netop jeres barn.

Indgravering af sutter

Ved at skrive navn på dit barns sutter undgår du, at dit barn får forbyttet sin sut med andre børns i institutionen. Når sutter forbyttes, sker der en overførsel af bakterier fra et barn til et andet. Ved at have navn på sutten, mindsker du altså risikoen for, at dit barn bliver smittet af andre børn via overførsel af bakterier fra et barn til et andet. 

Når du køber sutter med dit barns navn hos Sundesutter.dk, kan du være sikker på at indgraveringen hverken er skadelig for dit barn eller sutterne.

Vi anvender en moderne UV-laser til indgraveringen. Denne metode giver et glat og hygiejnisk resultat og en tekst, der ikke slides af under brug. Indgraveringen koster selvfølgelig ikke ekstra. 

Personlige sutter – slip kreativiteten løs

Der er ingen grænser for, hvor kreativ du kan være, når der skal skrives tekster på sutterne. Søde og sjove tekster på sutterne skaber glæde hos de fleste forældre – og de er den perfekte gaveidé, hvis man vil overraske forældrene til en lille suttefan med en personlig og 100 % unik gave! 

Sundesutter.dk - et trygt sted at handle

Sundesutter giver forældre et trygt og sikkert sted at handle ind til deres børn.

Vi garanterer, at alle vores produkter:
Er 100 % fri for bisphenoler, PVC og phthalater
Overholder alle danske og europæiske standarder og love

Da børn er forskellige, er det også forskellige typer af sutter, de foretrækker. Derfor har vi valgt at tilbyde et stort og varieret udvalg af sutter. Her på siden finder du alt fra de tandvenlige sutter i anatomisk form, til de klassiske symmetriske sutter og de runde naturgummisutter, som vi anbefaler til ammebørn.