Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

BIBS Colour str. 1 blisterpakke - 2 pack

BIBS Colour runde sutter str. 1 - 2-pack

BIBS Colour sutten med det ikoniske runde skjold og et rundt suttehoved i 100% naturgummi. Suttehovedet minder om en mors bryst, hvilket vil virke naturligt for dit barns sutterefleks.

Latex, eller naturgummi som det også kaldes, føles fleksibelt, blødt og naturligt for dit barn at sutte på. Det runde skjold buer væk fra ansigtet, hvilket sørger for, at dit barns sarte hud omkring munden ikke bliver irriteret.

Pakken indeholder 2 sutter i størrelse 1.
Produkttype: Sut
Suttedelens form: Rund
Materiale: Latex
Aldersgruppe: 0-6 mdr
Størrelse: 1
Serie: BIBS Colour
Gravering: Ikke muligt
Suttedelens længde: 27 mm
Skjoldets form: Rund og udadvendt
Antal: 2
BIBS

BIBS er produceret i EU og blev relanceret i et nyt design i 2015. Siden da har BIBS taget verden med storm. BIBS er bl.a. blevet utroligt populær for sit brede sortiment af tidens mest populære farver.


 
BIBS fåes i følgende serier
BIBS Loops er aktivitetsringe, som kan sættes sammen og bruges til at hænge ting i over en barnevogn, tremmeseng, puslebord, kravlegård, etc. Sammensæt farver, som du vil, igen og igen. Loops er yderst praktiske, god kvalitet og føres i de samme moderigtige farver, som vi kender fra BIBS Colour sutterne.

BIBS Colour er en klassisk rund sut. Den sælges i poser á 4 stk., i 2 stks. blisterpakker og som enkeltstyk. BIBS Colour produceres i et kæmpe farvesortiment og kun i Latex.

BIBS de Lux er luksus-udgaven inden for BIBS' runde sutter. Den sælges som enkeltstyks og i pakker á 4 stk. Det er en lækker kvalitetssut, som har et kraftigt skjold og en lækker finish. Du har mulighed for at gøre sutten personlig, med barnets navn eller en sjov tekst. Bibs de lux sælges både i latex og i silikone. Vær opmærksom på, at silikonesutten er 3 mm kortere end latexsutten.

BIBS Night er runde natsutter. Du kan få både BIBS Colour og BIBS de Lux som natsutter. De sælges i hhv. 4 stk., 2 stk. eller 1 stk. pakker. BIBS natsutter har en selvlysende ring, som kan ses i mørket af både forældre og barn. Bibs Night sælges i latex.

BIBS Supreme er BIBS serie af symmetriske sutter i eksklusiv kvalitet og design. BIBS Supreme sælges i enkeltstyk og føres i både latex og silikone. Sutterne har et elegant skjold, der er specialudviklet til at sikre optimal lufttilførsel til den sarte hud rundt om barnets mund. Selve suttedelen er symmetrisk med flad hals. Derved mindskes presset mod gummer og gane.

50,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Bibs - Vælg farvevariant
Varenummer: 2-pack-10254
Variant: Colour 2-pack - Coral / Ruby