GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

BIBS Latex Runde Sutter i str. 1

Har du forelsket dig i en bestemt farve? Så kan du vælge blandt vores single colour varianter. I hver af disse pakker har vi samlet vores mest efterspurgte farver i pakker med 4 stk. runde Colour sutter i samme farvenuance.

Sutterne er alle runde BIBS latex sutter i str. 0-6 mdr. BIBS Colour er de velkendte BIBS sutter, men i en ny og forbedret udgave, hvor du får alle de klassiske kvaliteter, der har gjort sutten så populær, men nu udført i bedre materialer og mere slidstærkt design.

Runde sutter er kendt for at føles meget naturlige for børn at sutte på. Den runde form stimulerer sutterefleksen og giver en god tryghedsfornemmelse. Derudover har mange børn let ved at holde sutten i munden.

Suttedelen i latex er et 100 % naturligt materiale, som stammer fra gummitræet. Latex føles blødt og behageligt, samtidig med at det er sværere at bide i stykker end silikone. Latexsutter er derfor velegnede til børn, der gerne vil tygge i sutten.

skjoldet er rundt, og fordi det bøjer let væk fra huden, giver det en god lufttilførsel. Huden omkring munden er altid udsat, og et for fugtigt hudmiljø kan medføre både irritation og svamp. Derfor er denne sut velegnet til børn med sart hud. 

 • Bibs Single colour - Varianterne med reference navn: Bibs Single colour får du 4 ensfarvet sutter i str. 1.
 • Bibs Ocean - Varianterne med reference navn: Bibs Ocean får du et mix af forskellige farvet sutter i str. 1 inspireret af havets flotte farvespil.
 • Bibs Small Nature - Varianterne med reference navn: Bibs Nature får du et mix af forskellige farvet sutter i str. 1 inspireret af naturens naturlige farver.

Bibs fåes i mange farver, for at hjælpe dig med at skelne dem fra hinanden har sundesutter lavet en oversigt over farverne. Vi anbefaler at du kigger på oversigten, da bl.a. de grå sutter kan synes blå på nogle skærme (Cloud, Iron og Smoke)

   

Du finder hele vores farveguide over Bibs verden af farver her:

  Bibs farveguide

  

Ønskes en natsut i str. 1 henviser vi til et andet varekort. 

  

Du kan finder Bibs Colour Night i str. 1 her:

 Bibs Colour natsut i str. 1 Bibs Colour natsut i str. 1

  

Hvis du er interesseret i at høre hvordan Sundesutter passer på Bibs sutterne, kan du læse "Håndtering af Bibs Colour hos sundesutter.dk":

https://sundesutter.dk/content/35-haandtering-bibs

  

OBS! Sundesutter anbefaler kun Bibs str. 1 til børn som ikke vil tage Bibs str. 2. Børn som er under 6 mdr. men som trives med str. 2 anbefales til at bruge Bibs str. 2.

Bibs suttepakke inkluderer:

 • 4 stk. sutter
Bibs Colour særlige karakteristika:
 • Dansk producerede sutter
 • 4 sutter pr pakke
 • Model: Bibs Colour
 • Producent: BIBS
 • Alder: 0-6 mdr.
 • Længde: 26 mm
 • Type: Runde sutter
 • Suttedel materiale: Latex
 • Skjold: Rundt og udadvendt
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400

Runde sutter

Runde sutter er en klassisk suttetype med rundt, udadvendt skjold og en rund / kirsebærformet suttedel.

Nogle børn foretrækker den runde sut frem for andre modeller. Dette skyldes, at formen på den runde sut minder mere om et bryst, og at de runde sutter derfor stimulerer sutterefleksen bedre. Da formen virker meget naturlig at sutte på, giver den runde sut også en rigtig god følelse af tryghed og trøst, når barnet har behov for dette.

En anden fordel ved de klassiske, runde sutter er, at mange børn har let ved at holde sutten i munden. Derfor er runde sutter ofte velegnede, hvis sutten igen og igen ’smutter ud’ af munden på dit barn.

Det udadvendte skjold sørger for en virkelig god luftventilation af huden, hvilket mindsker hudirritation markant.

Bibs

Bibs er en dansk produceret serie af babyprodukter, der har været på markedet i mere end 30 år. Tolico danmark står bag produktionen af Bibs serien, og har hovedsæde i Hillerød i Danmark.
Virksomheden blev grundlagt i 1970, og har længe været den førende danske producent af sutter og andre babyartikler.
I 2015 fik Tolico en ny ejer, som har relanceret Bibs serien i et nyt spændende design, med fokus på kvalitet, tidens trend og et design i topklasse.

Bibs er udelukkende dansk produceret af Tolico Danmark.

Latex / Naturgummi – Materiale

Latex eller naturgummi, som det også kaldes, er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve.

  

Naturgummi - naturen kan variere

Da Latex er et naturligt produkt uden tilsætning af farvestoffer, skal man være opmærksom på, at sutterne kan variere i farven og strukturen. Niplen vil derfor ofte ikke være ensfarvet og kombineret med, at sutterne er en ventilsut, kan indersiden fremstå uens eller ødelagt, hvilket er helt naturligt og ikke en fejl.

Pga. det naturlige materiale kan sutterne desuden variere fra hinanden, hvor nogle kan være lidt lysere i farven, eller lidt klæbrige at røre ved.

  

Naturgummi - elastisk funktion

Latex er mere elastisk end silikone, og minder mere som moderens bryst end silikone. Derfor accepterer børn lettere en latex sut end en silikone sut. Den elastiske kvalitet gør desuden sutten mere bidfast og derfor mere modstandsdygtigt over for spidse mælketænder, og er derfor et velegnet materiale, til børn, der bider i sutten.

  

Naturgummi - nedbrydes og ældes

Latex er et naturligt produkt som ældes og nedbrydes med tiden, og ved lys- og varmepåvirkninger. Derfor er det vigtigt, at du opbevarer naturgummisutter et mørkt, tørt sted med en jævn temperatur. Derudover skal du være opmærksom på, at naturgummi ændrer sig ved brug, og børn med et kraftigt sug kan udvide sutten til en langt større sut end den oprindeligt var.

Derfor anbefaler vi, at man skifter imellem sutterne, og udskifter latexsutter efter 6 uger.

Kunder, der købte denne vare, købte også