GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

BIBS Latex Runde Sutter str. 2 – Simple

Bibs simple består af en pakke med 4 stk. ensfarvet sutter, til dem som gerne vil holde det simpelt.

Farverne på sutterne kan være svære at ramme for fotografen, samt at skærme kan vise farverne forskelligt, så derfor har vi valgt også at vise billede og farvenavnet fra Bibs producenten. Det gør det lettere at sammenligne de forskellige tilbud, hvis man f.eks. har mixet egne sutter før, og gerne vil have flere af en slags. samtidig så giver farvenavne også en ide om farveforskellen f.eks imellem white kontra ivory og blush kontra beige.

Ydermere har Sundesutter valgt at lave en oversigt over farverne, da især de grå farver kan synes at have et blåt skær på nogle skærme (Cloud, Iron og Smoke).

   

Du finder hele vores farveguide over Bibs verden af farver her:

  Bibs farveguide

  

   

Med Bibs bølgen som har ramt Danmark, kommer også en stigende interesse for Sundesutters håndtering af Bibs naturgummi sutter samt, forskellen på de mange forskellige tilbud med Bibs som Sundesutter tilbyder.

Læs mere omkring dette her: https://sundesutter.dk/content/35-haandtering-bibs

Bibs suttepakke inkluderer:

 • 4 stk. sutter
BIBS Simple særlige karakteristika:
 • Dansk producerede sutter
 • 4 sutter pr pakke
 • Model: Simple
 • Producent: BIBS
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm
 • Type: Runde sutter
 • Suttedel materiale: Latex
 • Skjold: Rundt og udadvendt
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400

Runde sutter

Runde sutter er en klassisk suttetype med rundt, udadvendt skjold og en rund / kirsebærformet suttedel.

Nogle børn foretrækker den runde sut frem for andre modeller. Dette skyldes, at formen på den runde sut minder mere om et bryst, og at de runde sutter derfor stimulerer sutterefleksen bedre. Da formen virker meget naturlig at sutte på, giver den runde sut også en rigtig god følelse af tryghed og trøst, når barnet har behov for dette.

En anden fordel ved de klassiske, runde sutter er, at mange børn har let ved at holde sutten i munden. Derfor er runde sutter ofte velegnede, hvis sutten igen og igen ’smutter ud’ af munden på dit barn.

Det udadvendte skjold sørger for en virkelig god luftventilation af huden, hvilket mindsker hudirritation markant.

Bibs

Bibs er en dansk produceret serie af babyprodukter, der har været på markedet i mere end 30 år. Tolico danmark står bag produktionen af Bibs serien, og har hovedsæde i Hillerød i Danmark.
Virksomheden blev grundlagt i 1970, og har længe været den førende danske producent af sutter og andre babyartikler.
I 2015 fik Tolico en ny ejer, som har relanceret Bibs serien i et nyt spændende design, med fokus på kvalitet, tidens trend og et design i topklasse.

Bibs er udelukkende dansk produceret af Tolico Danmark.

Latex / Naturgummi:

Latex eller naturgummi, som det også kaldes, er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve.

Latex er mere elastisk end silikone, hvilket gør det mere bidfast og derfor mere modstandsdygtigt over for spidse mælketænder. Det er derfor et velegnet materiale, til børn, der bider i sutten. Latex ældes og nedbrydes hurtigere end silikone, bl.a. fordi det ikke tåler varme særlig godt.

Kunder, der købte denne vare, købte også