GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

BIBS Latex str. 2 Runde Sutter – 4 stk. – Goodnight

Bibs

Nyt produkt

Bibs Goodnight - str. 2 med 2 stk. alm sutter + 2 stk. natsutter


Vi er meget glade for at kunne præsentere den nye serie Goodnight, som indeholder 2 stk. alm. Bibs sutter, samt 2 stk. natsut.

Vi har længe haft forspørgsler på den selvlysende sut fra Bibs, sutten udmærker sig ved at have en selvlysende ring i enten hvid eller neon gul, som lyser op i mørket. Det er en meget praktisk egenskab, som gør at barnet selv kan finde sutten om natten, uden at tilkalde mor og far. Hvis der skulle være brug for hjælp, så kan mor og far også hurtigt hjælpe med at finde den, helt uden at skulle tænde lyset, eller famle rundt i mørket med lys fra en mobil tlf.

Natsutterne er også lette at genkende i dagslys, da natsutten er 2-farvet kontra de alm. bibs sutter som er helfarvet.
Ringen på natsutterne er lavet i en selvlysende neon-gul eller hvid farve, og skjoldet har en komplimenterende farve kendt fra Bibs Colour paletten.

En glædelig tilføjelse til Bibs familien.

Bibs natsuttepakke inkluderer:

 • 2 stk. alm. sutter
 • 2 stk. natsutter
BIBS Goodnight særlige karakteristika:
 • Dansk producerede sutter
 • 4 sutter pr pakke
 • Model: Goodnight
 • Producent: BIBS
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm
 • Type: Runde sutter
 • Suttedel materiale: Latex
 • Skjold: Rundt og udadvendt
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400

Runde sutter

Runde sutter er en klassisk suttetype med rundt, udadvendt skjold og en rund / kirsebærformet suttedel.

Nogle børn foretrækker den runde sut frem for andre modeller. Dette skyldes, at formen på den runde sut minder mere om et bryst, og at de runde sutter derfor stimulerer sutterefleksen bedre. Da formen virker meget naturlig at sutte på, giver den runde sut også en rigtig god følelse af tryghed og trøst, når barnet har behov for dette.

En anden fordel ved de klassiske, runde sutter er, at mange børn har let ved at holde sutten i munden. Derfor er runde sutter ofte velegnede, hvis sutten igen og igen ’smutter ud’ af munden på dit barn.

Det udadvendte skjold sørger for en virkelig god luftventilation af huden, hvilket mindsker hudirritation markant.

Bibs

Bibs er en dansk produceret serie af babyprodukter, der har været på markedet i mere end 30 år. Tolico danmark står bag produktionen af Bibs serien, og har hovedsæde i Hillerød i Danmark.
Virksomheden blev grundlagt i 1970, og har længe været den førende danske producent af sutter og andre babyartikler.
I 2015 fik Tolico en ny ejer, som har relanceret Bibs serien i et nyt spændende design, med fokus på kvalitet, tidens trend og et design i topklasse.

Bibs er udelukkende dansk produceret af Tolico Danmark.

Latex / Naturgummi:

Latex eller naturgummi, som det også kaldes, er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve.

Latex er mere elastisk end silikone, hvilket gør det mere bidfast og derfor mere modstandsdygtigt over for spidse mælketænder. Det er derfor et velegnet materiale, til børn, der bider i sutten. Latex ældes og nedbrydes hurtigere end silikone, bl.a. fordi det ikke tåler varme særlig godt.

Kunder, der købte denne vare, købte også