GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

BIBS ekstra store sutter - Big Colour

BIBS føres også i størrelse 3. Disse sutter er lidt større i niplen, så de passer til børn over 18 mdr. Derfor kalder vi sutterne for BIBS Big Colour. BIBS Big Colour forhandles i et lækkert udvalg af sæsonens populære farver, så der er en sut til enhver anledning og ethvert outfit.

Sutterne er runde latexsutter og leveres i 4-pak. De er fremstillet i kvalitetsmaterialer og besidder alle de klassiske kvaliteter, som BIBS er kendt for.

Runde sutter har en rund, kirsebærformet suttedel, der for dit barn minder om et bryst. For mange børn føles sutten derfor meget naturlig og behagelig at sutte på, lige som den runde BIBS-sut er kendt for at være god til at trøste og give børnene den rigtige tryghedsfølelse.

Suttedelen er fremstillet i den bedste kvalitet naturlatex, og pga. formen og størrelsen ligger den let og utvungent i barnets mund. Latex (eller naturgummi som det også kaldes) er et naturligt materiale uden tilsætningsstoffer, som stammer fra gummitræet. Det er let at kende på grund af materialets karakteristiske gulbrune farve. Latex er et mere fleksibelt og elastisk materiale end naturgummi, hvilket gør det sværere at bide i stykker.

Suttens runde skjold har samme størrelse som ved sutter i str. 2 – det er således kun suttedelen der er større på denne sut. Skjoldet buer let ud fra ansigtet, hvilket giver en optimal luftcirkulation omkring huden. Runde sutter er derfor velegnede til børn med følsom eller irriteret hud.

 • Bibs Big Colour - Varianterne med reference navn: Bibs Big colour får du 4 ensfarvet sutter i str. 3.
 • Bibs Big Nature - Varianterne med reference navn: Bibs Big Nature får du et mix af forskellige farvet sutter i str. 3 inspireret af naturen.

Bibs fåes i mange farver, for at hjælpe dig med at skelne dem fra hinanden har sundesutter lavet en oversigt over farverne. Vi anbefaler at du kigger på oversigten, da bl.a. de grå sutter kan synes blå på nogle skærme

   

Du finder hele vores farveguide over Bibs verden af farver her:

  Bibs farveguide

  

Ønskes en natsut i str. 3 henviser vi til et andet varekort. 

  

Du finder Bibs colour Night i str. 3 her:

 Bibs Colour natsut i str. 3 Bibs Colour natsut i str. 3 

   

Hvis du er interesseret i at høre hvordan Sundesutter passer på Bibs sutterne, kan du læse "Håndtering af Bibs Colour hos sundesutter.dk":

https://sundesutter.dk/content/35-haandtering-bibs

  

OBS! Sundesutter anbefaler kun Bibs str. 3 til børn som ikke længere vil tage Bibs str. 2. Børn som er 18+ mdr. men trives med str. 2 anbefales til fortsat bruge Bibs str. 2.

Bibs suttepakke inkluderer:

 • 4 stk. sutter
BIBS Big Colour særlige karakteristika:
 • Dansk producerede sutter
 • 4 sutter pr pakke
 • Model: Big Colour
 • Producent: BIBS
 • Alder: +18 mdr.
 • Længde: 33 mm
 • Type: Runde sutter
 • Suttedel materiale: Latex
 • Skjold: Rundt og udadvendt
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400

Runde sutter

Runde sutter er en klassisk suttetype med rundt, udadvendt skjold og en rund / kirsebærformet suttedel.

Nogle børn foretrækker den runde sut frem for andre modeller. Dette skyldes, at formen på den runde sut minder mere om et bryst, og at de runde sutter derfor stimulerer sutterefleksen bedre. Da formen virker meget naturlig at sutte på, giver den runde sut også en rigtig god følelse af tryghed og trøst, når barnet har behov for dette.

En anden fordel ved de klassiske, runde sutter er, at mange børn har let ved at holde sutten i munden. Derfor er runde sutter ofte velegnede, hvis sutten igen og igen ’smutter ud’ af munden på dit barn.

Det udadvendte skjold sørger for en virkelig god luftventilation af huden, hvilket mindsker hudirritation markant.

Bibs

Bibs er en dansk produceret serie af babyprodukter, der har været på markedet i mere end 30 år. Tolico danmark står bag produktionen af Bibs serien, og har hovedsæde i Hillerød i Danmark.
Virksomheden blev grundlagt i 1970, og har længe været den førende danske producent af sutter og andre babyartikler.
I 2015 fik Tolico en ny ejer, som har relanceret Bibs serien i et nyt spændende design, med fokus på kvalitet, tidens trend og et design i topklasse.

Bibs er udelukkende dansk produceret af Tolico Danmark.

Latex / Naturgummi – Materiale

Latex eller naturgummi, som det også kaldes, er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve.

  

Naturgummi - naturen kan variere

Da Latex er et naturligt produkt uden tilsætning af farvestoffer, skal man være opmærksom på, at sutterne kan variere i farven og strukturen. Niplen vil derfor ofte ikke være ensfarvet og kombineret med, at sutterne er en ventilsut, kan indersiden fremstå uens eller ødelagt, hvilket er helt naturligt og ikke en fejl.

Pga. det naturlige materiale kan sutterne desuden variere fra hinanden, hvor nogle kan være lidt lysere i farven, eller lidt klæbrige at røre ved.

  

Naturgummi - elastisk funktion

Latex er mere elastisk end silikone, og minder mere som moderens bryst end silikone. Derfor accepterer børn lettere en latex sut end en silikone sut. Den elastiske kvalitet gør desuden sutten mere bidfast og derfor mere modstandsdygtigt over for spidse mælketænder, og er derfor et velegnet materiale, til børn, der bider i sutten.

  

Naturgummi - nedbrydes og ældes

Latex er et naturligt produkt som ældes og nedbrydes med tiden, og ved lys- og varmepåvirkninger. Derfor er det vigtigt, at du opbevarer naturgummisutter et mørkt, tørt sted med en jævn temperatur. Derudover skal du være opmærksom på, at naturgummi ændrer sig ved brug, og børn med et kraftigt sug kan udvide sutten til en langt større sut end den oprindeligt var.

Derfor anbefaler vi, at man skifter imellem sutterne, og udskifter latexsutter efter 6 uger.

Kunder, der købte denne vare, købte også