Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

BIBS de Lux latex str. 2 rund sut

BIBS de Lux (New edition) sut med dit barns navn - gratis gravering

BIBS de Lux (New edition) har en mat overflade kendt fra BIBS Colour og BIBS Supreme, og føres i både helfarver og med hvid knop. Det er muligt at skrive navn på de lyse helfarvet sutter, som vises mere subtilt end på sutterne med den lyse knop hvor teksten fremstår meget tydelig.

BIBS de Lux (New edition) er den klassiske runde sut, med et moderne look. Denne variant i str. 2 med en latex suttedel, er den mest populære version, da suttedelens længde rammer de fleste børns sutterefleks, ligegyldigt alder.
 
BIBS de Lux (New edition) føres også i str. 1 samt i silikone.
Produkttype: Gaveide, Sut
Suttedelens form: Rund
Materiale: Latex
Aldersgruppe: 6+ mdr
Størrelse: 2
Serie: BIBS de Lux
Gravering: Muligt
Suttedelens længde: 30 mm
Skjoldets form: Rund og udadvendt
Antal: 1
BIBS

BIBS er produceret i EU og blev relanceret i et nyt design i 2015. Siden da har BIBS taget verden med storm. BIBS er bl.a. blevet utroligt populær for sit brede sortiment af tidens mest populære farver.


 
BIBS fåes i følgende serier
BIBS Loops er aktivitetsringe, som kan sættes sammen og bruges til at hænge ting i over en barnevogn, tremmeseng, puslebord, kravlegård, etc. Sammensæt farver, som du vil, igen og igen. Loops er yderst praktiske, god kvalitet og føres i de samme moderigtige farver, som vi kender fra BIBS Colour sutterne.

BIBS Colour er en klassisk rund sut. Den sælges i poser á 4 stk., i 2 stks. blisterpakker og som enkeltstyk. BIBS Colour produceres i et kæmpe farvesortiment og kun i Latex.

BIBS de Lux er luksus-udgaven inden for BIBS' runde sutter. Den sælges som enkeltstyks og i pakker á 4 stk. Det er en lækker kvalitetssut, som har et kraftigt skjold og en lækker finish. Du har mulighed for at gøre sutten personlig, med barnets navn eller en sjov tekst. Bibs de lux sælges både i latex og i silikone. Vær opmærksom på, at silikonesutten er 3 mm kortere end latexsutten.

BIBS Night er runde natsutter. Du kan få både BIBS Colour og BIBS de Lux som natsutter. De sælges i hhv. 4 stk., 2 stk. eller 1 stk. pakker. BIBS natsutter har en selvlysende ring, som kan ses i mørket af både forældre og barn. Bibs Night sælges i latex.

BIBS Supreme er BIBS serie af symmetriske sutter i eksklusiv kvalitet og design. BIBS Supreme sælges i enkeltstyk og føres i både latex og silikone. Sutterne har et elegant skjold, der er specialudviklet til at sikre optimal lufttilførsel til den sarte hud rundt om barnets mund. Selve suttedelen er symmetrisk med flad hals. Derved mindskes presset mod gummer og gane.

32,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Bibs - Vælg farvevariant
Gravering
Tilføj navn eller tekst på sutten/sutterne. 
Regler for gravering: 
Max 12 tegn per linje og max 2 linjer. 
Gravering
Del din sut
Varenummer: NEW-LUX-26-Latex.
Variant: de Lux (New Edition) - Pineapple