GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Bibs de Lux (Shine) Latex str. 2 Runde Sutter - 4 stk.

Bibs

Nyt produkt

Skriv navn på sutten

loader

82,60 DKK

inkl. moms

118,00 DKK inkl. moms

-30%

Runde Sutter med navn - Bibs med navn 4 stk.

Disse runde sutter fra danske Bibs er sutter i virkelig lækker kvalitet. Vi har samlet en pakke med 4 sutter i de flotteste farver.

Den runde sut er en helt klassisk sut, som er kendt – og elsket – af forældre verden over for at være den form, der minder mest om en moders bryst. Nogle børn finder derfor større tryghed og trøst i de runde sutter end i andre modeller. En anden fordel ved de runde sutter er, at suttedelens form er god til at stimulere barnets sutterefleks.

Suttedelen er fremstillet i latex. Latex – eller naturgummi, som det også kaldes – er et 100 % naturligt materiale, som udvindes af gummitræet. Latex er kendt for at være et blødt og elastisk materiale, der er behageligt for barnet at sutte på, samtidigt med at det er sværere at bide i stykker end silikone.

Selve skjoldet på den runde sut er udadvendt og udstyret med lufthuller. Udadvendte skjold giver en bedre luftcirkulation til huden omkring munden, hvorved overbelastet eller følsom hud aflastes.

  

Hvis du ønsker at få forskellige tekster på sutterne, andre farve sammensætninger eller andre antal end 4 stk. henviser vi til vores 1 stk. køb, hvor man får mængderabat ved køb af flere sutter.

   

Du finder Bibs sutter med navn - 1 stk. her:

 Bibs sut med navn i 1 stk. Bibs sut med navn - 1 stk.

  

Bibs fåes i mange farver, for at hjælpe dig med at skelne dem fra hinanden har sundesutter lavet en oversigt over farverne.

   

Du finder hele vores farveguide over Bibs verden af farver her:

  Bibs farveguide

  

Bibs de Lux rund sut med navn inkluderer:

 • 4 stk. sut
 • 4 stk. gratis indgravering
Bibs de Lux runde Sutter særlige karakteristika:
 • Dansk producerede sutter
 • Model: Bibs de Lux
 • Producent: Bibs
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm
 • Type: Runde sutter
 • Suttedel materiale: Latex
 • Skjold: Rundt og udadvendt
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sut med navn

Runde sutter

Runde sutter er en klassisk suttetype med rundt, udadvendt skjold og en rund / kirsebærformet suttedel.

Nogle børn foretrækker den runde sut frem for andre modeller. Dette skyldes, at formen på den runde sut minder mere om et bryst, og at de runde sutter derfor stimulerer sutterefleksen bedre. Da formen virker meget naturlig at sutte på, giver den runde sut også en rigtig god følelse af tryghed og trøst, når barnet har behov for dette.

En anden fordel ved de klassiske, runde sutter er, at mange børn har let ved at holde sutten i munden. Derfor er runde sutter ofte velegnede, hvis sutten igen og igen ’smutter ud’ af munden på dit barn.

Det udadvendte skjold sørger for en virkelig god luftventilation af huden, hvilket mindsker hudirritation markant.

Bibs

Bibs er en dansk produceret serie af babyprodukter, der har været på markedet i mere end 30 år. Tolico danmark står bag produktionen af Bibs serien, og har hovedsæde i Hillerød i Danmark.
Virksomheden blev grundlagt i 1970, og har længe været den førende danske producent af sutter og andre babyartikler.
I 2015 fik Tolico en ny ejer, som har relanceret Bibs serien i et nyt spændende design, med fokus på kvalitet, tidens trend og et design i topklasse.

Bibs er udelukkende dansk produceret af Tolico Danmark.

Latex / Naturgummi – Materiale

Latex eller naturgummi, som det også kaldes, er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve.

  

Naturgummi - naturen kan variere

Da Latex er et naturligt produkt uden tilsætning af farvestoffer, skal man være opmærksom på, at sutterne kan variere i farven og strukturen. Niplen vil derfor ofte ikke være ensfarvet og kombineret med, at sutterne er en ventilsut, kan indersiden fremstå uens eller ødelagt, hvilket er helt naturligt og ikke en fejl.

Pga. det naturlige materiale kan sutterne desuden variere fra hinanden, hvor nogle kan være lidt lysere i farven, eller lidt klæbrige at røre ved.

  

Naturgummi - elastisk funktion

Latex er mere elastisk end silikone, og minder mere som moderens bryst end silikone. Derfor accepterer børn lettere en latex sut end en silikone sut. Den elastiske kvalitet gør desuden sutten mere bidfast og derfor mere modstandsdygtigt over for spidse mælketænder, og er derfor et velegnet materiale, til børn, der bider i sutten.

  

Naturgummi - nedbrydes og ældes

Latex er et naturligt produkt som ældes og nedbrydes med tiden, og ved lys- og varmepåvirkninger. Derfor er det vigtigt, at du opbevarer naturgummisutter et mørkt, tørt sted med en jævn temperatur. Derudover skal du være opmærksom på, at naturgummi ændrer sig ved brug, og børn med et kraftigt sug kan udvide sutten til en langt større sut end den oprindeligt var.

Derfor anbefaler vi, at man skifter imellem sutterne, og udskifter latexsutter efter 6 uger.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

loader

* obligatoriske felter

Kunder, der købte denne vare, købte også