Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

BIBS De Lux Silikone Rund Sut

Sammen med det nye design, skifter definitions størrelsen på silikone fra størrelse 2 om til One size. Derudover har sutten fået det matte look som er kendetegnet for både BIBS Colour og BIBS Supreme.

Sutten er i den klassiske runde form, men med en silikone suttehovede som er mere allergivenlig og lettere at gøre og holde ren.
BIBS de Lux (New edition) føres også i latex str. 1 og str. 2.
Bemærk! Der er forskel på suttedelens længde i hhv. latex og silikone.
Latex str. 1 = 26 mm
Latex str. 2 = 30 mm
Silikone str. One size = 27 mm.
Suttedelens form: Rund
Materiale: Silikone
Aldersgruppe: 6+ mdr
Størrelse: 2
Antal: 1
BIBS

BIBS er dansk produceret og blev relanceret i et nyt design i 2015. Siden da har BIBS taget verden med storm. BIBS er bl.a. blevet utroligt populær for sit brede sortiment af tidens mest populære farver.

BIBS fåes i følgende serier
BIBS Loops er aktivitetsringe, som kan sættes sammen og bruges til at hænge ting i over en barnevogn, tremmeseng, puslebord, kravlegård, etc.. Sammensæt farver, som du vil, igen og igen. Loops er yderst praktiske, god kvalitet og føres i de samme moderigtige farver, som vi kender fra BIBS Colour sutterne.
BIBS Colour er en klassisk rund sut. Den sælges i poser á 4 stk., i 2 stks. blisterpakker og som enkeltstyk. BIBS Colour produceres i et kæmpe farvesortiment og kun i Latex.
BIBS de Lux er luksus-udgaven inden for BIBS' runde sutter. Den sælges som enkeltstyks og i pakker á 4 stk. Det er en lækker kvalitetssut, som har et kraftigt skjold og en lækker finish. Du har mulighed for at gøre sutten personlig, med barnets navn eller en sjov tekst. Bibs de lux sælges både i latex og i silikone. Vær opmærksom på, at silikonesutten er 3 mm kortere end latexsutten.
BIBS Night er runde natsutter. Du kan få både BIBS Colour og BIBS de Lux som natsutter. De sælges i hhv. 4 stk., 2 stk. eller 1 stk. pakker. BIBS natsutter har en selvlysende ring, som kan ses i mørket af både forældre og barn. Bibs Night sælges i latex.
BIBS Supreme er BIBS serie af symmetriske sutter i eksklusiv kvalitet og design. BIBS Supreme sælges i enkeltstyk og føres i både latex og silikone. Sutterne har et elegant skjold, der er specialudviklet til at sikre optimal lufttilførsel til den sarte hud rundt om barnets mund. Selve suttedelen er symmetrisk med flad hals. Derved mindskes presset mod gummer og gane.

42,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Farve / mønster model
Gravering
Tilføj navn eller tekst på sutten/sutterne. 
Regler for gravering: 
Max 12 tegn per linje og max 3 linjer. 
Gravering
Del din sut
Varenummer: NEW-LUX-10-Silicone
Variant: Sand-10 - Silicone