Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

BIBS Latex Str 1 Runde Sutter

Har du forelsket dig i en bestemt farve? Så kan du vælge blandt vores single colour varianter. I hver af disse pakker har vi samlet vores mest efterspurgte farver i pakker med 4 stk. runde Colour sutter i samme farvenuance.
Sutterne er alle runde BIBS latex sutter i str. 0-6 mdr. BIBS Colour er de velkendte BIBS sutter, men i en ny og forbedret udgave, hvor du får alle de klassiske kvaliteter, der har gjort sutten så populær, men nu udført i bedre materialer og mere slidstærkt design.
Runde sutter er kendt for at føles meget naturlige for børn at sutte på. Den runde form stimulerer sutterefleksen og giver en god tryghedsfornemmelse. Derudover har mange børn let ved at holde sutten i munden.
Suttedelen i latex er et 100 % naturligt materiale, som stammer fra gummitræet. Latex føles blødt og behageligt, samtidig med at det er sværere at bide i stykker end silikone. Latexsutter er derfor velegnede til børn, der gerne vil tygge i sutten.
Skjoldet er rundt, og fordi det bøjer let væk fra huden, giver det en god lufttilførsel. Huden omkring munden er altid udsat, og et for fugtigt hudmiljø kan medføre både irritation og svamp. Derfor er denne sut velegnet til børn med sart hud. 
BIBS Single Colour - Varianterne med reference navn: BIBS Single Colour får du 4 ensfarvet sutter i str. 1.
BIBS Ocean - Varianterne med reference navn: BIBS Ocean får du et mix af forskellige farvet sutter i str. 1 inspireret af havets flotte farvespil.
BIBS Small Nature - Varianterne med reference navn: BIBS Nature får du et mix af forskellige farvet sutter i str. 1 inspireret af naturens naturlige farver.
OBS! Brug kun BIBS str. 1 til børn, som ikke vil tage BIBS str. 2. Børn, som er under 6 mdr., men som trives med str. 2, anbefales til at bruge BIBS str. 2.
Suttedelens form: Rund
Materiale: Latex
Aldersgruppe: 0-6 mdr
Størrelse: 1
Antal: 4
BIBS

BIBS er dansk produceret og blev relanceret i et nyt design i 2015. Siden da har BIBS taget verden med storm. BIBS er bl.a. blevet utroligt populær for sit brede sortiment af tidens mest populære farver.

BIBS fåes i følgende serier
BIBS Loops er aktivitetsringe, som kan sættes sammen og bruges til at hænge ting i over en barnevogn, tremmeseng, puslebord, kravlegård, etc.. Sammensæt farver, som du vil, igen og igen. Loops er yderst praktiske, god kvalitet og føres i de samme moderigtige farver, som vi kender fra BIBS Colour sutterne.
BIBS Colour er en klassisk rund sut. Den sælges i poser á 4 stk., i 2 stks. blisterpakker og som enkeltstyk. BIBS Colour produceres i et kæmpe farvesortiment og kun i Latex.
BIBS de Lux er luksus-udgaven inden for BIBS' runde sutter. Den sælges som enkeltstyks og i pakker á 4 stk. Det er en lækker kvalitetssut, som har et kraftigt skjold og en lækker finish. Du har mulighed for at gøre sutten personlig, med barnets navn eller en sjov tekst. Bibs de lux sælges både i latex og i silikone. Vær opmærksom på, at silikonesutten er 3 mm kortere end latexsutten.
BIBS Night er runde natsutter. Du kan få både BIBS Colour og BIBS de Lux som natsutter. De sælges i hhv. 4 stk., 2 stk. eller 1 stk. pakker. BIBS natsutter har en selvlysende ring, som kan ses i mørket af både forældre og barn. Bibs Night sælges i latex.
BIBS Supreme er BIBS serie af symmetriske sutter i eksklusiv kvalitet og design. BIBS Supreme sælges i enkeltstyk og føres i både latex og silikone. Sutterne har et elegant skjold, der er specialudviklet til at sikre optimal lufttilførsel til den sarte hud rundt om barnets mund. Selve suttedelen er symmetrisk med flad hals. Derved mindskes presset mod gummer og gane.

83,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Farve / mønster model
Varenummer: Single-Colour-912-Iron
Variant: 12 - Small Iron