Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

BIBS latex str. 3 runde sutter - 4 stk.

BIBS ekstra store runde sutter i str. 3 - Big Colour i lynlåspose med 4 stk.

BIBS Colour føres også i størrelse 3. Disse sutter er lidt større i niplen, så de passer til børn over 18 mdr. Derfor kalder vi sutterne for BIBS Big Colour. BIBS Big Colour forhandles i et lækkert udvalg af sæsonens populære farver, så der er en sut til enhver anledning og ethvert outfit.

Sutterne er runde latexsutter og leveres i 4-pak. De er fremstillet i kvalitetsmaterialer og besidder alle de klassiske kvaliteter, som BIBS er kendt for.
 
Den runde form
Runde sutter har en rund, kirsebærformet suttedel, der for dit barn minder om et bryst. For mange børn føles sutten derfor meget naturlig og behagelig at sutte på, lige som den runde BIBS-sut er kendt for at være god til at trøste og give børnene den rigtige tryghedsfølelse.

Materialet Latex også kendt som naturgummi
Suttedelen er fremstillet i den bedste kvalitetsnaturlatex, og pga. formen og størrelsen ligger den let og utvungent i barnets mund. Latex (eller naturgummi som det også kaldes) er et naturligt materiale uden tilsætningsstoffer, som stammer fra gummitræet. Det er let at kende på grund af materialets karakteristiske gulbrune farve. Latex er et mere fleksibelt og elastisk materiale end naturgummi, hvilket gør det sværere at bide i stykker.

Det runde skjold
Suttens runde skjold har samme størrelse som ved sutter i str. 2 – det er således kun suttedelen der er større på denne sut. Skjoldet buer let ud fra ansigtet, hvilket giver en optimal luftcirkulation omkring huden. Runde sutter er derfor velegnede til børn med følsom eller irriteret hud.


OBS! Sundesutter anbefaler kun BIBS str. 3 til børn som ikke længere vil tage BIBS str. 2. Børn som er 18 mdr. men trives med str. 2 anbefales til fortsat bruge BIBS str. 2.
Produkttype: Sut
Suttedelens form: Rund
Materiale: Latex
Aldersgruppe: 18+ mdr.
Størrelse: 3
Serie: BIBS Colour
Gravering: Ikke muligt
Suttedelens længde: 33 mm
Skjoldets form: Rund og udadvendt
Antal: 4
BIBS

BIBS er produceret i EU og blev relanceret i et nyt design i 2015. Siden da har BIBS taget verden med storm. BIBS er bl.a. blevet utroligt populær for sit brede sortiment af tidens mest populære farver.


 
BIBS fåes i følgende serier
BIBS Loops er aktivitetsringe, som kan sættes sammen og bruges til at hænge ting i over en barnevogn, tremmeseng, puslebord, kravlegård, etc. Sammensæt farver, som du vil, igen og igen. Loops er yderst praktiske, god kvalitet og føres i de samme moderigtige farver, som vi kender fra BIBS Colour sutterne.

BIBS Colour er en klassisk rund sut. Den sælges i poser á 4 stk., i 2 stks. blisterpakker og som enkeltstyk. BIBS Colour produceres i et kæmpe farvesortiment og kun i Latex.

BIBS de Lux er luksus-udgaven inden for BIBS' runde sutter. Den sælges som enkeltstyks og i pakker á 4 stk. Det er en lækker kvalitetssut, som har et kraftigt skjold og en lækker finish. Du har mulighed for at gøre sutten personlig, med barnets navn eller en sjov tekst. Bibs de lux sælges både i latex og i silikone. Vær opmærksom på, at silikonesutten er 3 mm kortere end latexsutten.

BIBS Night er runde natsutter. Du kan få både BIBS Colour og BIBS de Lux som natsutter. De sælges i hhv. 4 stk., 2 stk. eller 1 stk. pakker. BIBS natsutter har en selvlysende ring, som kan ses i mørket af både forældre og barn. Bibs Night sælges i latex.

BIBS Supreme er BIBS serie af symmetriske sutter i eksklusiv kvalitet og design. BIBS Supreme sælges i enkeltstyk og føres i både latex og silikone. Sutterne har et elegant skjold, der er specialudviklet til at sikre optimal lufttilførsel til den sarte hud rundt om barnets mund. Selve suttedelen er symmetrisk med flad hals. Derved mindskes presset mod gummer og gane.

58,10 kr. 

% 83,00 kr.  (30% besparet)

På lager

Bibs - Vælg farvevariant
Varenummer: Big-331
Variant: Colour 4 stk. - Strawberry