Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

BIBS Loops aktivitetsringe - 12 stk.

%

BIBS Loops aktivitetsringe til ophæng - 12 stk.

Med BIBS Loops 12 stk.  kan du vælge imellem 3 forskellige valgmuligheder.

  • 12 stk. loops i en farve
  • 2 x 6 stk. loops i komplimenterende farver
  • 3 x 4 stk. loops i komplimenterende farver
Brug aktivitetsringene til ophæng til autostolen, barnevognen, puslepladsen, kravlegården eller aktivitetstæppet i lækkert materiale i moderigtige farver.
 
Materialet er lavet af Polypropylen (PP) og indeholder ingen skadelige stoffer.
 
Polypropylen er sikkert at anvende til bl.a. fødevarer, og afgiver ikke skadelig kemi. Den er både smags- og duftneutral. Desuden er det let at genanvende, og er miljøvenlig.
Produktmateriale: Plastik (PP)
Produkttype: Aktivitetsringe
Serie: BIBS Loops
Antal: 12
BIBS

BIBS er produceret i EU og blev relanceret i et nyt design i 2015. Siden da har BIBS taget verden med storm. BIBS er bl.a. blevet utroligt populær for sit brede sortiment af tidens mest populære farver.


 
BIBS fåes i følgende serier
BIBS Loops er aktivitetsringe, som kan sættes sammen og bruges til at hænge ting i over en barnevogn, tremmeseng, puslebord, kravlegård, etc. Sammensæt farver, som du vil, igen og igen. Loops er yderst praktiske, god kvalitet og føres i de samme moderigtige farver, som vi kender fra BIBS Colour sutterne.

BIBS Colour er en klassisk rund sut. Den sælges i poser á 4 stk., i 2 stks. blisterpakker og som enkeltstyk. BIBS Colour produceres i et kæmpe farvesortiment og kun i Latex.

BIBS de Lux er luksus-udgaven inden for BIBS' runde sutter. Den sælges som enkeltstyks og i pakker á 4 stk. Det er en lækker kvalitetssut, som har et kraftigt skjold og en lækker finish. Du har mulighed for at gøre sutten personlig, med barnets navn eller en sjov tekst. Bibs de lux sælges både i latex og i silikone. Vær opmærksom på, at silikonesutten er 3 mm kortere end latexsutten.

BIBS Night er runde natsutter. Du kan få både BIBS Colour og BIBS de Lux som natsutter. De sælges i hhv. 4 stk., 2 stk. eller 1 stk. pakker. BIBS natsutter har en selvlysende ring, som kan ses i mørket af både forældre og barn. Bibs Night sælges i latex.

BIBS Supreme er BIBS serie af symmetriske sutter i eksklusiv kvalitet og design. BIBS Supreme sælges i enkeltstyk og føres i både latex og silikone. Sutterne har et elegant skjold, der er specialudviklet til at sikre optimal lufttilførsel til den sarte hud rundt om barnets mund. Selve suttedelen er symmetrisk med flad hals. Derved mindskes presset mod gummer og gane.

12,00 kr. 

% 108,00 kr.  (89% besparet)

På lager

Bibs - Vælg farvevariant
Varenummer: Bibs-12-loops-multi2-AR
Variant: Loops 12 pcs. - Apricot / Rust