Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

BIBS Rund Sut Str. 2

Nu kan du selv blande dine BIBS sutter i de farver, du ønsker. Vi har udvalgt de mest populære farver, som du kan vælge iblandt.
Sundesutter har udvidet Mix & Match med flere farver, deriblandt også natsutter, som har en hvid ring, der lyser op i mørket, så både barn og forældre kan finde sutten om natten uden at tænde lyset.
Ønsker du 4 eller flere sutter, kan du med fordel købe vores 4-stk. pakker i enten 4 ens farver eller sat sammen i farver, som passer sammen.
Suttedelens form: Rund
Materiale: Latex
Aldersgruppe: 6+ mdr
Størrelse: 2
Antal: 1
BIBS

BIBS er dansk produceret og blev relanceret i et nyt design i 2015. Siden da har BIBS taget verden med storm. BIBS er bl.a. blevet utroligt populær for sit brede sortiment af tidens mest populære farver.

BIBS fåes i følgende serier
BIBS Loops er aktivitetsringe, som kan sættes sammen og bruges til at hænge ting i over en barnevogn, tremmeseng, puslebord, kravlegård, etc.. Sammensæt farver, som du vil, igen og igen. Loops er yderst praktiske, god kvalitet og føres i de samme moderigtige farver, som vi kender fra BIBS Colour sutterne.
BIBS Colour er en klassisk rund sut. Den sælges i poser á 4 stk., i 2 stks. blisterpakker og som enkeltstyk. BIBS Colour produceres i et kæmpe farvesortiment og kun i Latex.
BIBS de Lux er luksus-udgaven inden for BIBS' runde sutter. Den sælges som enkeltstyks og i pakker á 4 stk. Det er en lækker kvalitetssut, som har et kraftigt skjold og en lækker finish. Du har mulighed for at gøre sutten personlig, med barnets navn eller en sjov tekst. Bibs de lux sælges både i latex og i silikone. Vær opmærksom på, at silikonesutten er 3 mm kortere end latexsutten.
BIBS Night er runde natsutter. Du kan få både BIBS Colour og BIBS de Lux som natsutter. De sælges i hhv. 4 stk., 2 stk. eller 1 stk. pakker. BIBS natsutter har en selvlysende ring, som kan ses i mørket af både forældre og barn. Bibs Night sælges i latex.
BIBS Supreme er BIBS serie af symmetriske sutter i eksklusiv kvalitet og design. BIBS Supreme sælges i enkeltstyk og føres i både latex og silikone. Sutterne har et elegant skjold, der er specialudviklet til at sikre optimal lufttilførsel til den sarte hud rundt om barnets mund. Selve suttedelen er symmetrisk med flad hals. Derved mindskes presset mod gummer og gane.

25,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Farve / mønster model
Varenummer: Purple-22229
Variant: Purple - 29-2