Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

BIBS Supreme silikone str. 2 symmetrisk sut - med navn

BIBS Supreme sut med navn - til følsom hud

Dette er silikonevarianten af den lækre BIBS Supreme sut. Silikone er et smags- og lugtneutralt materiale, der er 100% fri for BPA, PVC og phthalater. Det er markedets mest allergivenlige materiale. 

BIBS Supreme sutterne er udstyret med en ventil, der sørger for, at luften kan presses ud, så trykket mod gane og gummer reduceres - derved mindskes risikoen for suttebid. BIBS Supreme sutten har en dråbeformet, let flad suttedel, derfor ligger Supreme altid korrekt i munden og kan ikke vendes forkert. Suttens skjold er formet, så det følger ansigtets form og giver god plads til næse og hage. 
Der er store lufthuller i skjoldet på BIBS Supreme sutterne, hvilket sørger for, at den sensitive hud omkring barnets mund kan ånde og. Suttens skjold er mat og fremstillet af Polypropylen (PP), der er et let og slidstærkt plastmateriale. 

Suttedelen i BIBS Supreme er udstyret med en unik rillet suttedel, der gør den mere modstandsdygtig overfor spidse babytænder.

BIBS Supreme er lækre sutter, der er produceret i EU. De findes i alle de mest populære BIBS-farver. Alle farver kan fås med både hvid og farvet knop. Det er muligt at indgravere navn på sutterne.

Sundesutters udvalg af Bibs Supreme
Der er nogle helfarver som har en mørk knop som gør at indgraveringen ikke kan ses, derfor har vi samlet alle Bibs Supreme hvor gravering ikke er muligt.

Brug filter og vælg gravering ikke muligt.
Produkttype: Gaveide, Sut
Suttedelens form: Symmetrisk
Materiale: Silikone
Aldersgruppe: 6+ mdr
Størrelse: 2
Serie: BIBS Supreme
Gravering: Muligt
Suttedelens længde: 29 mm
Skjoldets form: Symmetrisk
Antal: 1
BIBS

BIBS er produceret i EU og blev relanceret i et nyt design i 2015. Siden da har BIBS taget verden med storm. BIBS er bl.a. blevet utroligt populær for sit brede sortiment af tidens mest populære farver.


 
BIBS fåes i følgende serier
BIBS Loops er aktivitetsringe, som kan sættes sammen og bruges til at hænge ting i over en barnevogn, tremmeseng, puslebord, kravlegård, etc. Sammensæt farver, som du vil, igen og igen. Loops er yderst praktiske, god kvalitet og føres i de samme moderigtige farver, som vi kender fra BIBS Colour sutterne.

BIBS Colour er en klassisk rund sut. Den sælges i poser á 4 stk., i 2 stks. blisterpakker og som enkeltstyk. BIBS Colour produceres i et kæmpe farvesortiment og kun i Latex.

BIBS de Lux er luksus-udgaven inden for BIBS' runde sutter. Den sælges som enkeltstyks og i pakker á 4 stk. Det er en lækker kvalitetssut, som har et kraftigt skjold og en lækker finish. Du har mulighed for at gøre sutten personlig, med barnets navn eller en sjov tekst. Bibs de lux sælges både i latex og i silikone. Vær opmærksom på, at silikonesutten er 3 mm kortere end latexsutten.

BIBS Night er runde natsutter. Du kan få både BIBS Colour og BIBS de Lux som natsutter. De sælges i hhv. 4 stk., 2 stk. eller 1 stk. pakker. BIBS natsutter har en selvlysende ring, som kan ses i mørket af både forældre og barn. Bibs Night sælges i latex.

BIBS Supreme er BIBS serie af symmetriske sutter i eksklusiv kvalitet og design. BIBS Supreme sælges i enkeltstyk og føres i både latex og silikone. Sutterne har et elegant skjold, der er specialudviklet til at sikre optimal lufttilførsel til den sarte hud rundt om barnets mund. Selve suttedelen er symmetrisk med flad hals. Derved mindskes presset mod gummer og gane.

30,80 kr. 

% 44,00 kr.  (30% besparet)

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Bibs - Vælg farvevariant
Gravering
Tilføj navn eller tekst på sutten/sutterne. 
Regler for gravering: 
Max 12 tegn per linje og max 2 linjer. 
Gravering
Del din sut
Varenummer: SUP-All-48-Silicone
Variant: Supreme str. 2 - All-Seafoam

Andre kiggede også på

BIBS Supreme latex str. 2 symmetriske sutter - 3 stk.

120,00 kr. 
BIBS Supreme Mini silikone str. 1 symmetrisk sut - med navn

30,80 kr.  44,00 kr.  (30% besparet)
BIBS Supreme silikone str. 2 symmetrisk sut - med navn

30,80 kr.  44,00 kr.  (30% besparet)