Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

BIBS Supreme silikone str. 2 symmetrisk sut - uden gravering

BIBS Supreme sut - specielt udviklet til sensitiv hud

Supreme sutten har en unik suttedel, der er sværere at bide i stykker end normale silikonesutter. Dette kombineret med et symmetrisk skjold, der er specielt udviklet til at skåne den følsomme hud omkring munden mod fugt og irritation, og et lækkert design i smukke farver.
 
BIBS Supreme sutten her er i silikone. Silikone er et smags- og lugtneutralt materiale, som er helt fri for allergener og skadelige stoffer som BPA og phthalater. Supreme sutten har en unik specialudviklet suttedel med et rillet mønster, der gør den sværere at bide i stykker. De er desuden udstyret med en ventil, hvilket sikrer, at luften kan presses ud, så gane og gummer ikke lider overlast. 
 
Skjoldet på BIBS Supreme sutten er sommerfugleformet og giver god plads til både næse og hage. Det er udstyret med store lufthuller, så den sarte hud omkring barnets mund kan blive luftet og ikke bliver irriteret af for meget fugt. Suttens skjold er fremstillet af PP (Polypropylen), der er et af de reneste plastmaterialer på markedet. PP er både mildt ved dit barn og ved miljøet og 100% frit for skadelige stoffer. 

Søger du Bibs Supreme med navn?
BIBS Supreme kan også fås med navn indgraveret - gratis. Denne variant er dog uden. Hvis du ønsker navn på sutten, så find BIBS Supreme i menuen og vælg en af dem, hvor der er navn på billedet.

Disse kan findes i filter 'uden gravering'.
Produkttype: Gaveide, Sut
Suttedelens form: Symmetrisk
Materiale: Silikone
Aldersgruppe: 6+ mdr
Størrelse: 2
Serie: BIBS Supreme
Gravering: Ikke muligt
Suttedelens længde: 29 mm
Skjoldets form: Symmetrisk
Antal: 1
BIBS

BIBS er produceret i EU og blev relanceret i et nyt design i 2015. Siden da har BIBS taget verden med storm. BIBS er bl.a. blevet utroligt populær for sit brede sortiment af tidens mest populære farver.


 
BIBS fåes i følgende serier
BIBS Loops er aktivitetsringe, som kan sættes sammen og bruges til at hænge ting i over en barnevogn, tremmeseng, puslebord, kravlegård, etc. Sammensæt farver, som du vil, igen og igen. Loops er yderst praktiske, god kvalitet og føres i de samme moderigtige farver, som vi kender fra BIBS Colour sutterne.

BIBS Colour er en klassisk rund sut. Den sælges i poser á 4 stk., i 2 stks. blisterpakker og som enkeltstyk. BIBS Colour produceres i et kæmpe farvesortiment og kun i Latex.

BIBS de Lux er luksus-udgaven inden for BIBS' runde sutter. Den sælges som enkeltstyks og i pakker á 4 stk. Det er en lækker kvalitetssut, som har et kraftigt skjold og en lækker finish. Du har mulighed for at gøre sutten personlig, med barnets navn eller en sjov tekst. Bibs de lux sælges både i latex og i silikone. Vær opmærksom på, at silikonesutten er 3 mm kortere end latexsutten.

BIBS Night er runde natsutter. Du kan få både BIBS Colour og BIBS de Lux som natsutter. De sælges i hhv. 4 stk., 2 stk. eller 1 stk. pakker. BIBS natsutter har en selvlysende ring, som kan ses i mørket af både forældre og barn. Bibs Night sælges i latex.

BIBS Supreme er BIBS serie af symmetriske sutter i eksklusiv kvalitet og design. BIBS Supreme sælges i enkeltstyk og føres i både latex og silikone. Sutterne har et elegant skjold, der er specialudviklet til at sikre optimal lufttilførsel til den sarte hud rundt om barnets mund. Selve suttedelen er symmetrisk med flad hals. Derved mindskes presset mod gummer og gane.

30,80 kr. 

% 44,00 kr.  (30% besparet)

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Bibs - Vælg farvevariant
Varenummer: SUP-All-04-Silicone(Notext)
Variant: Supreme str. 2 - All-Blush

Andre kiggede også på

BIBS Supreme latex str. 2 symmetriske sutter - 3 stk.

120,00 kr. 
BIBS Supreme Mini silikone str. 1 symmetrisk sut - med navn

30,80 kr.  44,00 kr.  (30% besparet)
BIBS Supreme silikone str. 2 symmetrisk sut - med navn

30,80 kr.  44,00 kr.  (30% besparet)