GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Bibs Supreme Silikone str. 2 Symmetriske Sutter - 1 stk.

Bibs

Nyt produkt

Skriv navn på sutten

loader

Bibs Supreme sut i silikone - specielt udviklet til sensitiv hud

Dette er silikonevarianten af den lækre Bibs Supreme sut. Silikone er et smags- og lugtneutralt materiale, der er 100% fri for BPA, PVC og phthalater. Det er markedets mest allergivenlige materiale. 

Bibs Supreme sutterne er udstyret med en ventil, der sørger for, at luften kan presses ud, så trykket mod gane og gummer reduceres - derved mindskes risikoen for suttebid. Bibs Supreme sutten har en dråbeformet, let flad suttedel, derfor ligger Supreme altid korrekt i munden og kan ikke vendes forkert. Suttens skjold er formet, så det følger ansigtets form og giver god plads til næse og hage. 

Der er store lufthuller i skjoldet på Bibs Supreme sutterne, hvilket sørger for, at den sensitive hud omkring barnets mund kan ånde og. Suttens skjold er mat og fremstillet af Polypropylen (PP), der er et let og slidstærkt plastmateriale. 

Suttedelen i Bibs Supreme er udstyret med en unik rillet suttedel, der gør den mere modstandsdygtig overfor spidse babytænder.

Bibs Supreme er lækre, danskdesignede sutter. De findes i alle de mest populære Bibs-farver. Alle farver kan fås med både hvid og farvet knop. Det er muligt at indgravere navn på sutterne, dog ikke dem med mørk knop, da indgraveringen ikke kan ses der. 

  

Bibs Supreme silikone med tekst inkluderer:

 • 1 stk. sut
BIBS Supreme silikone med tekst særlige karakteristika:
 • Dansk producerede sutter
 • Model: Supreme
 • Producent: BIBS
 • Alder: +6 mdr.
 • Størrelse: 2
 • Længde: 29 mm
 • Type: Symmetrisk sut
 • Suttedel materiale: Silikone
 • Skjold: Sommerfugleskjold med lufthuller
 • Valgfri tekst
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

Bibs

Bibs er en dansk produceret serie af babyprodukter, der har været på markedet i mere end 30 år. Tolico danmark står bag produktionen af Bibs serien, og har hovedsæde i Hillerød i Danmark.
Virksomheden blev grundlagt i 1970, og har længe været den førende danske producent af sutter og andre babyartikler.
I 2015 fik Tolico en ny ejer, som har relanceret Bibs serien i et nyt spændende design, med fokus på kvalitet, tidens trend og et design i topklasse.

Bibs er udelukkende dansk produceret af Tolico Danmark.

Silikone:

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

loader

* obligatoriske felter

Kunder, der købte denne vare, købte også