GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Bibs Supreme Silikone str. 2 Symmetriske Sutter - 1 stk.

Bibs

Nyt produkt

44,00 DKK

inkl. moms

Bibs Supreme - dekorative, detaljeorienterede og eksklusive sutter

Dette er silikonevarianten af den fine sut. Silikone er smags- og lugtneutralt og 100% fri for BPA, PVC og phthalater. Det er markedets mest allergivenlige materiale. 

Sutterne er udstyret med en ventil, hvilket betyder at de kan presses flade og luften presses ud, så presset mod gane og gummer reduceres - derved mindskes risikoen for suttebid. på grund af den flade suttedel ligger den altid korrekt i munden og kan ikke vendes forkert. Skjoldet giver god plads til næse og hage. 

Der er store lufthuller i skjoldet, hvilket betyder at der er godt med luft omkring munden barnets sensitive hud skånes mest muligt. Skjoldet er mat og blødt, lavet i Polypropylen (PP), som er et let og slidstærkt plastmateriale.

Der er riller på niplem, hvilket betyder at den er mere bidsikker. 

Bibs Supreme er eksklusive, dekorative og detaljeorienterede sutter. Tankerne ledes hen på sommerfugle og blomster og sutterne bliver hurtigt en del af barnets leg. Du kan finde dem i mange fantastiske farver.

   

Bibs Supreme Silikone inkluderer:

 • 1 stk. sut
BIBS Supreme Silikone særlige karakteristika:
 • Dansk producerede sutter
 • Model: Blister
 • Producent: BIBS
 • Alder: +6 mdr.
 • Størrelse: 2
 • Længde: 29 mm
 • Type: Symmetrisk sut
 • Suttedel materiale: Silikone
 • Skjold: Sommerfugleskjold med lufthuller
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

Bibs

Bibs er en dansk produceret serie af babyprodukter, der har været på markedet i mere end 30 år. Tolico danmark står bag produktionen af Bibs serien, og har hovedsæde i Hillerød i Danmark.
Virksomheden blev grundlagt i 1970, og har længe været den førende danske producent af sutter og andre babyartikler.
I 2015 fik Tolico en ny ejer, som har relanceret Bibs serien i et nyt spændende design, med fokus på kvalitet, tidens trend og et design i topklasse.

Bibs er udelukkende dansk produceret af Tolico Danmark.

Latex / Naturgummi:

Latex eller naturgummi, som det også kaldes, er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve.

Latex er mere elastisk end silikone, hvilket gør det mere bidfast og derfor mere modstandsdygtigt over for spidse mælketænder. Det er derfor et velegnet materiale, til børn, der bider i sutten. Latex ældes og nedbrydes hurtigere end silikone, bl.a. fordi det ikke tåler varme særlig godt.

Kunder, der købte denne vare, købte også