Godnat og sov godt!                  

Hos Sundesutter elsker vi natsutter!

Med en natsut slipper du nemlig for at tænde lyset og vække den lille, når sutten tabes i løbet af natten. Du slipper også for febrilsk at famle efter den forsvundne sut, mens de små klynkelyde gradvist tager til i styrke og fortvivlelse.

Natsutten er nemlig let at finde, fordi den er selvlysende! Det eneste, du skal gøre, er at udsætte natsutten for lys, inden den lille går til ro, så lyser sutten let op i mørket.  

Hos Sundesutter kan du vælge mellem natsutter fra Difrax, Philips AVENT og MAM. Vi fører modellerne Difrax Natural Night, Philips AVENT Night, MAM Original Night og MAM Perfect Night.

Natsutter fra Difrax

                

Difrax Natural Night serien består af 4 forskellige str. natsutter, i str. 0-6 mdr., 6+ mdr., 12+ mdr. og 18+ mdr. De har alle en symmetrisk suttedel, men adskiller sig udovver str. på suttedelen, og skjoldet ved at 0-6 mdr. ikke har en ring, men istedenfor lyser knoppen op. På de 3 øvrige er det ringen som yser op i mørket.
Derudover har 12+ mdr. den kendte halvmassive suttedel som er kendetegnet for de øvrige Difrax i str. 12+ mdr. Det samme gælder 18+ mdr. som har en massiv suttedel, som resten af 18 + mdr. sutterne fra Difrax

Natsutter fra Philips AVENT

Philips AVENT Natsutter 0-6 mdr.       Philips AVENT Natsutter 6-18 mdr.

Philips AVENT's natsutter er designet med en unik selvlysende sikkerhedsring. Sutterne er alle med symmetrisk suttedel i silikone. I str. 0-6 mdr. er skjoldet symmetrisk, mens det i str. 6-18 mdr. er anatomisk. Der er store lufthuller i skjoldet, som sikrer en god ventilation af huden omkring munden.

Natsutter fra MAM

MAM Perfect Night og MAM Original Night sutterne har begge lyslagrende mineraler i knoppen, som får dem til at lyse i mørket.

MAM Original Night

MAM Original Night 0-6 mdr.      MAM Original Night 6+ mdr.

MAM Original Night er MAMs klassiske sutter i en natudgave. Lige som MAM Original er er natsutterne her symmetriske med og udstyret med skånsomt buende skjold, der blidt følger ansigtets kurver. Selve suttedelen er i MAM Silk Teat silikone, der er tre gange så blød som almindelig silikone og har en fløjlsblød overflade.  

MAM Perfect Night

MAM Perfect Night 0-6 mdr.      MAM Perfect Night 6+ mdr.

Sundesutter har netop fået den populære MAM Perfect sut hjem i en ny udgave: MAM Perfect Night. Som ved den almindelige Perfect sut, er der tale om en yderst tandvenlig sut. Sutten er symmetrisk, i ekstra blød silikone og har ekstra store lufthuller, for god ventilation af barnets følsomme hud. MAM Perfect er desuden udstyret med en innovativ suttedel, der reducerer risikoen for skader på tandstillingen markant. MAM Perfect Night er vores mest skånsomme natsut.

 

Sundesutter ønsker jer alle en god nattesøvn!