Hos Sundesutter elsker vi natsutter!

Med en natsut slipper du nemlig for at tænde lyset og vække den lille, når sutten tabes i løbet af natten. Du slipper også for febrilsk at famle efter den forsvundne sut, mens de små klynkelyde gradvist tager til i styrke og fortvivlelse.

Natsutten er nemlig let at finde, fordi den er selvlysende! Det eneste, du skal gøre, er at udsætte natsutten for lys, inden den lille går til ro, så lyser sutten let op i mørket.  

Hos Sundesutter kan du vælge mellem natsutter fra BIBS, Difrax, Philips AVENT og MAM. 

NATSUTTER FRA BIBS

Vi fører Bibs natsutter i modellerne Bibs Colour Night og Bibs De Lux Night.

Bibs Colour Night:

      

Bibs Colour Night natsutter er udstyret med en lækker, hvid selvlysende ring, som gøre det let at finde sutten i mørket uden at vække den lille. Bibs Colour Night i denne serie føres naturligvis i sæsonens mest populære farver. 

Natsutterne her er en del af Bibs Colour-serien, som er klassiske, runde sutter med letvægtskjold. Natsutterne føres i str. 1, 2 og 3 med suttedel i naturgummi. Den runde form, som Bibs Colour sutterne har, anbefales til ammebørn af flere danske barselshoteller og kiropraktorer. 

Bibs de Lux Night:

   

Natsutten Bibs de Lux Night er en selvlysende udgave af den populære Bibs de Lux sut. Sutten er kendetegnet ved at være fremstillet i de lækreste materialer på markedet, samtidig med at der virkelig er kræset for detaljer og finish. Suttedelen er rund og føres i både naturgummi og silikone. Bibs de Lux Night føres i str. 2, der passer til langt de fleste børn.

De runde sutter er kendt for at minde meget om en moders bryst, og derfor understøtter de barnets udvikling af en naturlig og korrekt sutteteknik. Bibs de Lux kan omkostningsfrit bestilles med navn eller en sød lille tekst. Sweet dreams!

 

NATSUTTER FRA DIFRAX:

         

Difrax Natural Night serien består af 4 forskellige str. natsutter, i str. 0-6 mdr., 6+ mdr., 12+ mdr. og 18+ mdr. De har alle en symmetrisk suttedel, men adskiller sig udover str. på suttedelen, og skjoldet ved at 0-6 mdr. ikke har en ring, men istedenfor lyser knoppen op. På de 3 øvrige er det ringen som yser op i mørket.


Derudover har 12+ mdr. den kendte halvmassive suttedel, som er kendetegnet for de øvrige Difrax i str. 12+ mdr. Det samme gælder 18+ mdr. som har en massiv suttedel, som resten af 18 + mdr. sutterne fra Difrax

 

NATSUTTER FRA PHILIPS AVENT:

   

Philips AVENT's natsutter er designet med en selvlysende sikkerhedsring. Sutterne er alle med symmetrisk suttedel i silikone. I str. 0-6 mdr. er skjoldet symmetrisk, mens det i str. 6-18 mdr. er anatomisk. Der er store lufthuller i skjoldet, som sikrer en god ventilation af huden omkring munden.

 

NATSUTTER FRA MAM

MAM Perfect Night og MAM Original Night sutterne har begge lyslagrende mineraler i knoppen, som får dem til at lyse i mørket.

MAM Original Night:

   

MAM Original Night er MAMs klassiske sutter i en natudgave. Lige som MAM Original er er natsutterne her symmetriske med og udstyret med skånsomt buende skjold, der blidt følger ansigtets kurver. Selve suttedelen er i MAM Silk Teat silikone, der er tre gange så blød som almindelig silikone og har en fløjlsblød overflade.

MAM Perfect Night:

   

Den mest skånsomme MAM sut, MAM Perfect, fås her i en natudgave. MAM Perfect Night er udstyret med selvlysende mineraler i knoppen. Som ved den almindelige MAM Perfect sut, er der tale om en yderst tandvenlig sut. Sutten er symmetrisk, i ekstra blød silikone og har ekstra store lufthuller, for god ventilation af barnets følsomme hud. MAM Perfect er desuden udstyret med en innovativ suttedel, der reducerer risikoen for skader på tandstillingen markant.

MAM Air Night:

MAM Air Night er udstyret med en selvlysende knop, der pga. lysabsorberende mineraler lyser i mørket. Sutten er designet til at sikre maksimal lufttilførsel til den sensitive hud omkring barnets mund, samtidig med, at det innovative skjold skånsomt følger barnets ansigtsform for optimal trykfordeling.

Godnat og sov godt!