Sol, varme og væske

Solen giver os energi, men sol og varme dræner også vores kroppe for væske.

Det gælder naturligvis også for dit barn. Derfor kan man med fordel tilbyde sit barn lidt ekstra at drikke på de varme sommerdage.

Er barnet under 4 måneder anbefales det, at man giver det afkølet, kogt vand, mens det friske vand fra den kolde hane kan bruges til alle børn over 4 måneder.

Ammebørn får som hovedregel nok væske gennem modermælken. På varme dage kan det være en god idé at tilbyde dit barn brystet lidt oftere. Mælkeproduktionen er sådan indrettet, at den første mælk, der løber til, er lidt tyndere, og derfor er det en god idé at tilbyde ammebarnet brystet oftere og i kortvarige perioder, når det er varmt. 

Børn, der får modermælkserstatning, må gerne tilbydes lidt vand mellem måltiderne.

Drikkekopper og sutteflasker gør det let at have ekstra væske med

Sutteflaskerne fra hhv. Philips AVENT's Natural serie og fra MAM leveres alle med et praktisk låg med en spildsikker funktion, der gør sutteflasken let at transportere, uden at du risikerer vand/modermælkserstatning i hele pusletasken.

Se vores udvalg af sutteflasker i spildsikkert design her:

Anti-Kolik SutteflaskerAnti-Kolik Sutteflasker

Philips AVENT's fine kopper med drikketud er et lækkert og praktisk bud på, hvordan du kan medbringe ekstra drikkevarer til de lidt større børn. Drikkekopperne er i drypfrit og spildsikkert design og derfor meget praktiske til at have med i barnevognen, i bilen, i flyet, ved stranden  - ja kort og godt alle steder. 

Se vores udvalg af Philips AVENT drikkekopper til børn fra 6 måneder og op her:
Spildsikre Drikkekopper

VIDSTE DU...

... at du kan tjekke om dit barn får nok væske ved at tælle antallet af de våde bleer?
Hvis barnet har 6 våde bleer i døgnet, får det nok væske.