Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Natursutten

Den naturlige sut, der er god for både dit barn og vores miljø
Når du vælger en sut fra Natursutten, får du en sut, der er fremstillet af naturligt gummi fra bæredygtige gummitræer. Sutter fra Natursutten bliver produceret i Italien, og de er CE-mærkede, hvilket vil sige, at sutterne lever op til EU's krav til sikkerhed, sundhed og miljø.

Filter
Natursutten Butterfly anatomisk sut - Str. M
Butterfly - M - Anatomical
Varenummer: N300M-4-Hedgehog

29,95 kr.  50,00 kr.  (40% besparet)
Natursutten Butterfly rund sut - Str. M
Butterfly - M - Round
Varenummer: N300M-3-Birdie

29,95 kr.  50,00 kr.  (40% besparet)

Natursutten med mange fordele:

Når du køber en sut fra Natursutten, er du sikker på at få en sut, der er helt fri for skadelige stoffer. Du kan være helt sikker på at få et produkt, der er et sundt og sikkert valg for dit barn, da den er 100% naturlig. Med en sut fra Natursutten slipper du både for parabener, PVC og ftalater samt kemiske blødgørere og farvestoffer. Sutterne med det bløde naturmateriale følger dit barns naturlige mundbevægelser og sætter ikke sugemærker i dit barns ansigt.

Sutter fra Natursutten har et stort og blødt skjold med ventilationshuller, som forhindrer fastsugning og hudirritation. Skjoldet er fleksibelt og den bløde ring generer ikke, når man ligger på det – der vil heller ikke komme mærker i dit barns ansigt.

Med sutter fra Natursutten skal du heller ikke bekymre dig om latexallergi – det protein, som i sjældne tilfælde kan fremkalde allergien, er nemlig fjernet fra gummien.

Du kan vælge imellem sutter fra Natursutten til tre forskellige aldersgrupper: 0-6 mdr., 6-12 mdr. og 12 mdr.