Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Uhmm Madkasser

Pladsbesparende opbevaringsløsning
Uhmm Box sparer dig for masser af plads i køkkenets skabe og i opvaskemaskinen. I udfoldet stand fylder den nemlig mindre end en flad tallerken. Og når boksen er foldet, er den stabelbar, så den fylder mindst muligt i køleskabet, fryseren eller pusletasken. Boksen kan desuden anvendes til meget mere end madvarer, fx til opbevaring af sutter, farveblyanter, makeup eller som en dekorativ opbevaringsløsning til hjemmets småting. 

Uhmm Madkasse Rem 01

39,00 kr. 
Uhmm Madkasse Rem 02

39,00 kr. 
Bæredygtigt plastmateriale
Uhmm Box er fødevaregodkendt, produceret i Danmark og fremstillet af polypropylen (PP) plast. PP er en af de reneste plasttyper, der findes. PP er bl.a. 100% fri for parabener og ftalater, ligesom det er Recycled 5-godkendt. Hvilket vil sige, at Uhmm Box kan genanvendes efter boksens levetid, og hvis boksen brændes, efterlader den kun vand og en smule C02 til miljøet.

Uhmm Box føres i to størrelser 
Madkasse No. 01: 10 x 18 x 5 cm 
Madkasse No. 02: 10 x 12 x 7 cm. 

Det er desuden muligt at tilkøbe ekstra silikoneremme til din Uhmm Box i andre farver. Vær opmærksom på, at remmene føres i to størrelser, den ene passer til Box No. 1 og den anden til Box No. 2. Rem No. 01: 36 cm. Rem No. 02: 39,8 cm.