Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Chicco 150 ml sutteflaske Anti-Colic

Chicco NaturalFeeling - naturlig i form, følelse og funktion

Hos Sundesutter er vi faldet pladask for Chiccos NaturalFeeling sutteflasker. Udover at sutteflasken er BPA-fri, klinisk testet og har en anti-kolik funktion, som er et krav for at være en del af udvalget på shoppen, så har Chicco formået at skabe en naturlig følelse omkring deres produkt - ikke kun for barnet, men også for den voksne.

Chicco flaskens udformning
Flasken er timeglas-formet og lægger sig naturligt i hånden, så man slapper af i hånden og fingrene. Den brede åbning i toppen og den brede bund gør flasken let at rengøre og forberede mælken. Uagtet om det er opvarmning af flydende mælk eller pulver, som skal rystes sammen med kogt vand.
 
Flasken er gennemsigtig og har ml.-måler, så du kan holde øje med, hvor meget mælk barnet har fået.

Chicco flaskesuttens bevægelighed og følelse
Flaskesutten er designet, så den minder mest muligt om brystet og dets bevægelighed. For at genskabe en ammeligende situation med sutteflasken har Chicco flaskesutten en langt større bue end traditionelt. Dette er lavet for at gøre det mere naturligt for barnet at tage rigtig fat om suttedelen, og ikke kun tage niplen i munden.

Silikonen er ekstra blød og fleksibel og sammen med den gennemtænkte udformning får niplen en naturtro bevægelighed, som virkelig minder om moderens bryst.
 
Dertil har flaskesutten det vigtige anti-kolik-system, som leder luften væk fra mælken. Dette forhindrer overskydende luftindtagelse og minimerer samtidig risikoen for kolik.

Rengøring og transport
Med Chicco NaturalFeeling sutteflasken medfølger en lækagesikret hætte, som sikrer at der ikke ryger mælk ud under transport. Sutteflasken består af 4 dele, som let kan skilles og rengøres forsvarligt.

Specielt ved denne model: Chicco 150 ml Sutteflaske (Vinklet flaskesut str. 0 mdr.) 
Denne models mindste flaskestørrelse er på 150 ml. Det er den mindste Chicco producerer og den egner sig til den blide start for de yngste babyer.

Flaskesutten, som følger med denne model, er str. 0 mdr. og har en langsom gennemstrømning. Den efterligner amningens naturlige hastighed, så man undgår at barnet afviser amning.

Unik for Chiccos flaskesut str. 0 mdr. er satin-struktur omkring niplen, som føles som moderens bryst. Denne geniale vinklede suttedel gør det mere naturligt at holde sutteflasken i den rette position, idet den lader mælken løbe naturligt til, som havde det været en amning.

Chicco - Innovativ og gennemtænkt design
Alt i alt må man i den grad sige at Chicco har gennemtænkt deres produkt og giver forbrugeren en sutteflaske, som føles naturlig for alle parter, samtidig med at den løser nogle af de problemstillinger der er, når amningen skal suppleres med flasken.

Salg af sutteflasker og drikkekopper kontrolleres af fødevarestyrelsen. Du kan finde fødevarestyrelsens kontrolrapporter (Smiley-ordningen) af Sundesutter (JEAN ApS) på nedenstående link Kontrolrapport af Jean ApS  -  www.findsmiley.dk/658847

Produkttype: Sutteflasker
Volumen: 150 ml
Materiale: Plastik (PP)
Farve: Clear - Transparent
Chicco

Lykke er en naturlig følelse

Chiccos produkter har fokus på barnets sundhed, udvikling, og at de skal føles naturlige at bruge. Hvert produkt er udviklet med nytænkende detaljer, som placerer produkterne blandt børnenes favoritter.
80,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: 8071140-0