Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Chicco Gavesæt

Gavesæt fra Chicco - perfekt som barselsgave

Vil du gerne give en gave med omsorg og omtanke? Så anbefaler vi Chiccos 'First Gift Set' som indeholde en god sund sut i silikone, som er anatomisk formet, og hermed aflaster barnets gane, kæbe og tandkød. Skjoldet er ergonomisk formet og giver masser af plads til næse og hagen, samtidig med at den passer på huden omkring munden, da sutten kun har kontakt 4 steder på det yderste af skjoldets 'vinger'.

Derudover indeholder sættet 2 lækre anti-kolik sutteflasker i str. 150 ml 250 ml, begge med den vinklet flaskesutte, som er helt unik for Chiccos sutteflasker til de mindste ... en klar anbefaling fra Sundesutter.

Pakken indeholder:
  • 1 stk. Chicco anti-colic sutteflaske 150 ml.
  • 1 stk. Chicco anti-colic sutteflaske 250 ml.
  • 1 stk. Physio Comfort sut

Salg af sutteflasker og drikkekopper kontrolleres af fødevarestyrelsen. Du kan finde fødevarestyrelsens kontrolrapporter (Smiley-ordningen) af Sundesutter (JEAN ApS) på nedenstående link Kontrolrapport af Jean ApS  -  www.findsmiley.dk/658847

Chicco - Vælg farvevariant: Øvrige Babyartikler
Produkttype: Gavesæt, Startsæt, Sut, Sutteflasker
Volumen: 150 ml, 250 ml
Suttedelens form: Anatomisk
Farve: Blue
Skjoldets form: Symmetrisk
Chicco

Lykke er en naturlig følelse

Chiccos produkter har fokus på barnets sundhed, udvikling, og at de skal føles naturlige at bruge. Hvert produkt er udviklet med nytænkende detaljer, som placerer produkterne blandt børnenes favoritter.
199,00 kr. 

På lager

Varenummer: 807116-2