Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Chicco Physio Soft Sut Str. 1

Denne sut er kendt i hele verden for dens gennemtænkte design. Den er lavet af markedets sundeste materiale: medicinsk silikone.
Chicco Physio Soft Silikone - Helstøbt medicinsk silikone sut
Chicco Physio Soft silikonesutten er en helstøbt, anatomisk formet sut lavet udelukkende af medicinsk silikone. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet, og medicinsk silikone er den reneste silikonetype, der findes. Silikonesutter er lette at rengøre qua det glatte materiale og dens evne til at kunne steriliseres igen og igen uden at trætte materialet.
Materialet silikone
Silikone er et mere hårdt materiale end det fleksible latex. Denne sut har derimod et markant blødere og fleksibelt skjold end det de fleste andre sutter bliver produceret i.
Helstøbt sut - Ingen samlinger
At sutten er helstøbt betyder at der ikke er nogle samlinger, hvor der kan gemme sig bakterier og snavs, hvis man ikke er opmærksom.  
Grundlæggende sundhedskrav opfyldt
Sutten har lufthuller i skjoldet. Det er en ventilsut som gør at barnet kan presse luften ud af suttedelen og gøre sutten helt flad.
NB! Denne sut er specielt velegnet til nyfødte og for tidligt fødte, som mangler at danne eller kun har få af sine egne antistoffer mod infektioner.
Suttedelens form: Anatomisk
Materiale: Medicinsk Silikone, Silikone
Aldersgruppe: 0-6 mdr.
Størrelse: 1
Farve: Turquoise
Antal: 1
Chicco

Lykke er en naturlig følelse

Chiccos produkter har fokus på barnets sundhed, udvikling, og at de skal føles naturlige at bruge. Hvert produkt er udviklet med nytænkende detaljer, som placerer produkterne blandt børnenes favoritter.
60,00 kr. 

På lager

Varenummer: 3271121-1