Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Chicco sutteboks med dobbeltrum

Chicco sutteboks med dobbeltrum - transportere brugte og sterile sutter sammen
Denne smarte sutteboks fra Chicco, er som alle deres produkter gennemtænkte til hverdagen og dens udfordringer.
 
Ved første øjekast ser sutteboksen meget simpel ud, med dens ovale form. Der er et rum i begge ender som holder sutterne adskilte, og et bånd med en velcro lukning medfølger pakken.
 
Chicco sutteboks - unik i teknik og funktion
Kigger man nærmere på sutteboksen, kan man se at der er 2 huller til båndet, så man kan sætte det i dem begge eller enkeltvis. På midten kan man se at den ovale form ikke er helstøbt, og man kan med et let skub på den ene havdel hvor man åbner boksen ind til sutterne, kan man skille dem fra hinanden, og man står nu med 2 suttebokse, som begge er forsvarligt lukket. Nu kan man vælge at tage bare den ene halvdel med sig, og lade den anden ligge i pusletasken.
 
Chicco til hverdagens behov
Dette smarte todelt system gør, at man kan starte med at have 2 steriliseret sutter med sig i byen, og senere have 1 som er taget i brug, men som ligger forsvarligt beskyttet for nullermænd i tasken, mens der er en helt ren og steriliseret sut i den anden halvdel.
 
Endnu et bevis på hvordan Chicco imødekommer både forældrenes og børnenes behov til hverdag og fest, når de er hjemme og når de er ude.

          

Salg af sutteflasker og drikkekopper kontrolleres af fødevarestyrelsen. Du kan finde fødevarestyrelsens kontrolrapporter (Smiley-ordningen) af Sundesutter (JEAN ApS) på nedenstående link Kontrolrapport af Jean ApS  -  www.findsmiley.dk/658847

Produkttype: Sutteboks
Chicco

Lykke er en naturlig følelse

Chiccos produkter har fokus på barnets sundhed, udvikling, og at de skal føles naturlige at bruge. Hvert produkt er udviklet med nytænkende detaljer, som placerer produkterne blandt børnenes favoritter.
80,00 kr. 

På lager

Chicco - Vælg farvevariant
Varenummer: 7264-1.
Variant: Sutteboks - Pink