GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTERSutter med navn - kun fantasien sætter grænser

Indgravér dit barns sutter med navn eller en unik tekst, du selv vælger. Du kan skrive lige hvad du vil på alle vores forskellige typer af sutter med navn.
På billederne nedenfor finder du søde og sjove eksempler på, hvordan sutten kan komme til at se ud.

Klik på den sut, du bedst kan lide, og du vil blive dirigeret videre til netop denne sut. Nip-lysebl-Sjove-sutter.jpg Sjove-sutter-1.jpg Philips-Avent-gr-n-sjove-sutter.jpg Babynova-hvid-Sjove-sutter-.jpg Nip-lyser-d-Sjove-sutter-.jpg Dentistar-lilla-sjove-sutter.jpg  PE553-sjove-sutter.jpg Sjove-Sutter-Sjov-4_1.png Nip-lysebl-Sjove-sutter.jpg Philips-Avent-plain-bl-sjove-sutter.jpg Dentistar-bl-sjove-sutter.jpg Babynova-525502-Sjove-sutter.jpg Sjove-sutter-1.jpg Philips-AVENT-601004-Sjove-sutter.jpgPE553-sjove-sutter.jpgSundeSutter – altid god kvalitet

Hos os finder du kun sutter af god kvalitet, der lever op til EU’s standarder. Vi har et stort udvalg af forskellige typer lige fra den populære skånesut til runde, anatomiske og symmetriske varianter. 

Vi fører sutter i både naturgummi og silikone, der har det til fælles, at ingen af materialerne indeholder allergifremkaldende eller skadelige stoffer. Du kan også vælge mellem en lang række forskellige farver og kombinere dem med en lille tekst eller barnets navn. Du kan desuden kombinere teksten med et lille symbol – vælg mellem fodbold, hjerte og stjerne. 

Det er kun fantasien, der sætter grænser – og så naturligvis antallet af bogstaver, da der er begrænset plads på sutten. 

Vores moderne UV-laser teknologi efterlader en flot, jævn og ikke mindst hygiejnisk overflade, der ikke bliver slidt af.


Vælg mellem de mange modeller af navnesutter her - og skab en personlig sut med sød/sjov tekst eller dit barns navn på:


Sjove-Sutter-Navn-4 (1).png                                   Runde sutter med navn
Philips-Avent-601010-til-Sjove-sutter22.                 Symmetriske sutter med navn
Sjove-Sutter-Navn-1_1.png                    Anatomiske sutter med navn
Sjove-Sutter-Navn-2_1.png Ekstra skånsomme sutter med navn