GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

PERSONDATAPOLITIK

Databeskyttelse er en tillidssag – og din tillid er vigtig for os. Det er yderst vigtigt, at du som kunde føler dig tryg, når du handler på Sundesutter. Sundesutter vil i det følgende redegøre for, hvordan vi i Sundesutter anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig ved at afgive en ordre eller når du besøger sundesutter.dk samt anvender de forskellige funktioner på hjemmesiden.


1. Indsamling af personlige oplysninger
Vi indsamler kun relevante personlige oplysninger om dig. Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende oplysninger, som identificerer dig.


2. Anvendelse af personoplysninger
Dine personoplysninger vil blive indsamlet og anvendes i forbindelse med:

Gennemførelse af ordre i vores webshop:
- Fremsendelse af ordrebekræftelse 
- Fremsendelse af vare
- Fremsendelse af faktura
- Reklamationer
- Returnering


3. Gennemførelse af betaling i forbindelse med ordre i vores webshop:
- Betalingsoplysninger i forbindelse med verificering og gennemførelse af betaling
- Returnering
- Oplysninger sendes krypteret og i overensstemmelse med branchestandarder


4. Informationer i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve:

Vi sender kun nyhedsbreve til dig, som selv har tilmeldt nyhedsbreve. Du kan til enhver tid nemt afmelde nyhedsbrevet via linket i bunden.

Nyhedsbrevene indeholder gode råd til forældre, de seneste tilbud, nyheder samt information om nyttige produkter, så hverdagen bliver lidt nemmere.

Vi garanterer dig for, at vi ikke videregiver eller sælger dine e-mailadresse til andre virksomheder.

Ydermere giver du samtykke til at modtage servicemeddelelser, herunder påmindelser om forladt kurv på sundesutter.dk, opfølgende e-mails efter køb på sundesutter.dk og e-mails der indeholder produkter fra sundesutter, du har vist interesse for.

Oplysninger videregives kun til tredjepart uden for sundesutter, hvis det er nødvendigt for at kunne opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde. Eksempelvis videregives oplysninger om navn og adresse til forsendelsesagenter i forbindelse med deres levering af varer.