GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

PERSONDATAPOLITIK

Databeskyttelse er en tillidssag – og din tillid er vigtig for os. Det er yderst vigtigt, at du som kunde føler dig tryg, når du handler på Sundesutter. Sundesutter vil i det følgende redegøre for, hvordan vi i Sundesutter anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig ved at afgive en ordre eller når du besøger sundesutter.dk samt anvender de forskellige funktioner på hjemmesiden.

Sundesutter (JEAN ApS), CVR-nr. 33760175, ejer og er dataansvarlig for alle Sundesutters hjemmesider, herunder Sundesutter.dk. Sundesutter kan kontaktes på:

 

Sundesutter (JEAN ApS)

Samsøvej 30 G

8382 Hinnerup

Danmark

Tlf.: +45 50 97 22 08

Mail: info@sundesutter.dk.

 

Vi lever op til Persondataloven samt European General Data Protection Regulation 2018 (GDPR).

Du kan finde flere informationer om Persondataloven og GDPR på Datatilsynets hjemmeside

 
1. Indsamling og opbevaring af personlige oplysninger

Sundesutter indsamler og gemmer generelt ikke dine personlige oplysninger.

Vi indsamler kun relevante ikke-følsomme personoplysninger om dig. Disse indsamler vi i forbindelse med ordrer/køb på Sundesutter.dk og ved tilmelding til vores nyhedsbrev. Vi indhenter i hvert af disse tilfælde dit udtrykkelige samtykke til indsamlingen. Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig.

De personlige oplysninger, vi indsamler i forbindelse med ordrer/køb på Sundesutter.dk, omfatter dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer og valgt udleveringssted samt eventuel alternativ leveringsadresse.

De oplysninger, vi indsamler i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev, omfatter dit navn og din e-mail.

Vi opbevarer dine almindelige personlige oplysninger krypteret i en MySQL database. Adgangskoder er krypteret med md5 encryption.

Dine oplysninger opbevares i 5 år, hvorefter de slettes, med mindre yderligere opbevaring er nødvendig for at følge gældende lov.

 
2. Formål med indsamling af personoplysninger ved ordrer/køb
Alle indsamlede personoplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med g
ennemførelse af ordrer i vores webshop, herunder specifikt til:

- Fremsendelse af ordrebekræftelse 
- Fremsendelse af vare
- Fremsendelse af faktura
- Reklamationer
- Returnering

- Evt. fremsendelse af kundeundersøgelse.

Vi bruger alene din emailadresse til gennemførelsen af din ordre og kundeundersøgelser, fx til fremsendelse af ordrebekræftelse. Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev, kræver dette et særskilt samtykke fra dig.

Vi bruger alene dit telefonnummer til at kontakte dig, hvis der er problemer med din ordre, og/eller du skal have besked om din levering.  

 
3. Gennemførelse af betaling i forbindelse med ordrer i vores webshop:
- Betalingsoplysninger i forbindelse med verificering og gennemførelse af betaling
- Returnering
- Oplysninger sendes krypteret og i overensstemmelse med branchestandarder. Sundesutter har ikke adgang til dine kortinformationer o.l.

 
4. Formål med indsamling af personoplysninger ved tilmelding til nyhedsbrev:

Vi sender kun nyhedsbreve til dig, som selv har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Alle informationer indsamles med det formål at kunne fremsende dig nyhedsbrevet. Vi indsamler dit navn og din mailadresse.

Du kan til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage/afmelde nyhedsbrevet via linket i bunden eller ved at sende en mail til info@sundesutter.dk.

Nyhedsbrevene indeholder gode råd til forældre, tilbud, nyheder samt information om nyttige produkter. 

Ydermere giver du samtykke til at modtage servicemeddelelser, herunder påmindelser om forladt kurv på sundesutter.dk, opfølgende e-mails efter køb på sundesutter.dk og e-mails, der indeholder produkter fra Sundesutter, du har vist interesse for.

 

5. Videregivelse af informationer til tredjepart

Personoplysninger videregives kun til tredjepart uden for Sundesutter, hvis det er nødvendigt for at kunne opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde. Oplysninger kan deles med tredjepart i forbindelse med:

  • Forsendelse: Oplysninger om navn og adresse videregives til forsendelsesagenter i forbindelse med deres levering af dine varer.
  • Opbevaring af informationer: Informationer om salg og købshistorik opbevares krypteret på ekstern server.
  • Fejlfinding og udvikling: Informationer kan deles med ekstern programmør i forbindelse med fejlfinding og udvikling af hjemmeside.  
  • Kundeservice, ordrebehandling og marketing: Informationer deles med medarbejdere i HTJ Aarhus i forbindelse med kundeservice, ordrebehandling og markedsføring af Sundesutter.
  • Udsendelse af nyhedsmail: Oplysninger overføres til vores mailsystem, så vi kan udsende nyhedsbreve m.v.
  • Regnskab: Fakturaer overføres til behandling i vores økonomisystem i forbindelse med bogføring til virksomhedens regnskab.

Alle tredjeparter, som får adgang til vores hjemmeside, forpligter sig til at leve op til Sundesutters databehandleraftale.

Sundesutter overfører ikke, sælger ikke og gør ikke dine personlige oplysninger tilgængelige for andre tredjeparter eller til lande uden for EU.

Dine personlige data vil kunne blive brugt i en politi-efterforskning, da Sundesutter anmelder falske betalinger til politiet. Vi frigiver personlige oplysninger, hvis vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov og for at undgå svindel og bedrageri med fx kreditkort. 

 

6. Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at:

  • Indgive en klage til en tilsynsmyndighed (fx Datatilsynet).
  • Anmode om indsigt i og berigtigelse eller sletning af de personoplysninger, vi har indsamlet. 
  • Begrænse eller modsætte dig behandling af personoplysninger.
  • Anmode om dataoverførbarhed, hvis dette er relevant.

Hvis du eksempelvis ønsker at trække dit samtykke tilbage eller ændre dine data, bedes du kontakte Sundesutter på info@sundesutter.dk.