GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Håndtering af Bibs Colour hos Sundesutter.dk

Vi oplever en stigende interesse i vores håndtering af Bibs sutterne, og de forskellige valgmuligheder vi tilbyder på shoppen.

Bibs sutter har en suttedel i naturgummi, som er et naturligt materiale med en begrænset holdbarhed. Den tager skade af lys- og varmepåvirkninger, og har en mere ru overflade, som gør at snavns og støv lidt lettere hænger fast på den.

For at bevare holdbarheden på naturgummi-sutter har Sundesutter flere tiltag, som sikrer forbrugeren at barnets sut har været opbevaret optimalt og skånsomt fra ankomst til Sundesutters lager og til de er i hænderne på kunderne. Bibs sutter sælges nu også enkeltvis.

  

Ankomst til Sundesutters lager

Når sutterne ankommer fra Bibs-grossisten, FB Trading, bliver de leveret i en lukket papkasse med poser á 100 Bibs sutter i hver, eller i forpakket emballage med to Bibs sutter i hver. Kassen bliver lagt på Sundesutters lager og får tilføjet en modtagelsesdato, så vi har styr på hvor længe Bibs sutterne har ligget på lageret.

Sundesutters lager adskiller sig lidt fra andre lagre, ved at have de optimale forhold for sutter - særligt sutterne af naturgummi, som kræver ekstra gode forhold for at beholde deres gode elastiske funktion. Sundesutters lager har derfor en fast temperatur både nat og dag, sommer og vinter. Derudover bliver lageret holdt ekstra rent for støv og snavs og hele lageret og pakkeområdet er afskærmet for direkte sollys.

  

Bibs Colour sutterne gøres klar til salg på Sundesutter.dk

Sundesutter har altid tilbudt Bibs sutter i pakker med flere, da vi mener, det er den bedste og billigste måde at håndtere dem. Vi har dog, på opfordring af vores kunder, valgt at imødekomme behovet for at købe sutter enkeltvis, med mulighed for selv at vælge farve.

Vær opmærksom på at alle sutter i én pose er helt ens, der er kun forskel på antal og indpakning.

  

Bibs Colour sutter med 4 sutter i genlukningsposer

Den billigste indkøbspris er på Bibs sutter uden emballage. Hver variant kommer i poser á ca. 100 stk. De bliver pakket i poser á fire stk. Vores dygtige medarbejdere har en god rutine og et godt system med pakningen, så det tager ikke lang tid at pakke. Mens der pakkes bliver alle sutterne gennemgået for fejl og mangler, og eventuelle fabriksfejl bliver frasorteret.

Alle sutterne i de åbnede poser bliver pakket om i mindre poser med genlukningssystem, således at kunderne kan tage en sut i brug, lukke posen og lægge resten i en mørk skuffe/skab i et opvarmet rum (gerne stuetemperatur). Når vi lukker poserne bliver de lagt i en farvet kasse, så de er beskyttet mod lys, varme og støv - dette holder eventuelle fejl på et minimum.

Bibs Colour sutter med to sutter i forpakket og lukket emballage

Bibs sutterne, som ankommer i emballage med to stk., kræver ingen forpakning eller sortering for fabriksfejl, og lægges blot klar til forsendelse på det tempereret lager. 

Bibs sutterne i forpakket emballage udmærker sig særligt som gaver, men er lidt dyrere end Bibs sutter med fire stk. i genlukningsposer.

  

Bibs Colour Mix & match sutter med én sut i lukket pose

Det nye tiltag hos Sundesutter.dk er Bibs Mix & match sutter, hvor kunden selv kan bestemme, hvilke farve man ønsker. Det kræver lidt ekstra håndtering og opmærksomhed, idet der skal pakkes én sut i én pose, som skal lukkes og lægges til levering - det er den dyreste måde at bestille Bibs Colour sutter hos Sundesutter.dk.

Jo flere Bibs Mix & Match sutter der bestilles, jo hurtigere bliver arbejdsgangen - og jo billigere bliver det. 

For at beskytte latexsutterne bedst muligt, bliver hver farve bliver pakket om fra én pose á 100 stk. til 10 poser á 10 stk. Samtidig bliver alle sutterne gennemgået for fabriksfejl. Efterfølgende lægges poserne i en farvet kasse, så de er beskyttet mod lys, varme og støv.

Forsendelse af Bibs Colour sutter fra Sundesutter.dk

Alle Bibs Colour sutter ligger i en beskyttet pose eller emballage, alt efter hvad der er bestilt. De bestilte produkter bliver samlet i en kraftig og slidstærk forsendelsespose i mørklagt plastik, som udelukker lys og beskytter produkterne på deres rejse fra Sundesutter til den enkelte kunde.

Ordrer sendes samme dag som de behandles, så sutterne er altid under beskyttet forhold hos Sundesutter.dk.

   

Jeg håber, det giver en idé om hvordan Sundesutter håndterer Bibs colour sutter.

Hvis der er spørgsmål til håndtering eller andet er du altid velkommen til at sende en mail eller ringe til mig.

   

Bedste hilsner

Annette