GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Håndtering af Bibs Colour hos Sundesutter.dk

Vi oplever en stigende interesse i vores håndtering af Bibs sutterne, og de forskellige valgmuligheder vi tilbyder på shoppen.

Som standard har vi altid kun solgt Bibs sutterne i pakker - og ikke som enkelt styk, som vi ellers tilbyder med vores øvrige sutter. Bibs sutter har en suttedel i naturgummi, som er et naturligt materiale med en begrænset holdbarhed. Den tager skade af lys- og varmepåvirkninger, og med en mere ru overflade gør, at den lettere "fanger" det snavs og støvfnug, den kommer i nærheden af.

For at bevare holdbarheden på naturgummi-sutter har Sundesutter flere tiltag, som sikrer forbrugeren, at barnets sut har været opbevaret optimalt og skånsomt fra ankomst til Sundesutters lager og til de er i hænderne på kunderne.

  

Ankomst til Sundesutters lager

Når Bibs sutterne ankommer fra Bibs-grossisten FB Trading, bliver de leveret i en lukket papkasse med poser á 100 stk. Bibs sutter i hver, eller i forpakket emballage med 2 stk. Bibs sutter i hver. Kassen bliver lagt på Sundesutters lager, og får tilføjet en modtagelsesdato, så vi har styr på, hvor længe Bibs sutterne har ligget på lageret.

Sundesutters lager adskiller sig lidt fra alm. lager, ved at have de optimale forhold for sutter, og specielt naturgummi sutterne som kræver ekstra gode forhold for at beholde deres gode elastiske funktion. Sundesutters lager har derfor en fast temperatur både nat og dag, samt sommer og vinter. Derudover bliver lageret holdt ekstra rent for støvfnug og snavs og hele lageret og pakkeområdet er afskærmet for direkte sollys.

  

Bibs Colour sutterne gøres klar til salg på Sundesutter.dk

Sundesutter har altid tilbudt Bibs-sutterne i færdige pakker, da vi mener, det er den bedste og billigste måde at håndtere Bibs sutterne. Vi har dog på opfordring fra kunder valgt at imødekomme behovet for mindre antal med mulighed for selv vælge farver.

Det er vigtigt at gøre klart, at sutterne i de 3 forskellige pakker er helt ens, og det  kun er indpakning og antal som der er forskel på.

  

Bibs Colour sutter med 4 stk. sutter i genluknings poser

Den billigste indkøbspris er på Bibs sutter uden emballage, og ved vores 4 stk. pakker bliver der pakket ca. 100 stk. af hver variant ad gangen. Vores dygtige medarbejder har en god rutine og system med pakningen, og det tager ikke lang tid at pakke de 100 stk. Mens der pakkes bliver alle sutterne gennemgået for fejl og mangler, og eventuelle fabriks fejl bliver frasorteret.

Alle sutterne i de åbnet poser bliver brugt, og pakket om til mindre poser med genluknings system til fordel for kunderne som kan tage 1 sut i brug, lukke posen og ligge resten i en mørk skuffe/skab eller lignende i et opvarmet rum (gerne stuetemperatur), efter lukningen hos Sundesutter, bliver poserne lagt i en farvet kasse, så de er beskyttet imod lys, varme og støvfnug, dette holder miljøpåvirket fejl til minimum

Bibs Colour sutter med 2 stk. i forpakket og lukket emballage

Bibs sutterne, som ankommer i emballage med 2 stk., kræver ingen forpakning eller sortering for fabriks fejl, og ligges blot klar til forsendelse på det tempereret lager. 

Bibs sutterne i de forpakket emballage udmærker sig specielt som gaver, men er lidt dyre end Bibs sutterne med 4 stk. i genlukningsposer.

  

Bibs Colour Mix & match sutter med 1 stk. i lukket poser

Det nye tiltag hos Sundesutter.dk er Bibs Mix & match sutter, hvor kunderne selv kan bestemme, hvilke farver de ønsker, og hvor mange sutter de ønsker at bestille. Det kræver lidt ekstra håndtering og opmærksomhed, og er den dyreste måde at bestille Bibs Colour sutter hos Sundesutter.dk.

Hver farve bliver ompakket fra 100 stk. poser til 10 poser med 10 stk i hver, for at beskytte latex sutterne bedst muligt, samtidig bliver alle sutterne gennemgået for fabriks fejl. og efterfølgende ligges poserne i en farvet kasse, så de er beskyttet imod lys, varme og støvfnug.

Ved bestillinger af Bibs Mix & Match sutter lægges kundens valgte sutter i en pose og lukkes. Proceduren er mere tidskrævende pr. sut ved kundens selvvalg, men ved køb af flere Mix & Match sutter udlignes tidforbruget mere, og derfor gives der en stor rabat, når man vælger at købe flere Bibs Mix & Match sutter.

Forsendelse af Bibs Colour sutter fra Sundesutter.dk

Alle Bibs Colour sutter ligger i en beskyttet pose eller emballage, alt efter hvad der er bestilt. De bestilte produkter bliver samlet i en kraftig og slidstærk forsendelses pose i mørklagt plastik, som udelukker lys, og beskytter produkterne på deres rejse fra Sundesutter til de enkelte kunder.

Ordre som behandles bliver sendt samme dag, så sutterne er altid under beskyttet forhold hos Sundesutter.dk.

   

Jeg håber, det giver en ide omkring hvordan Sundesutter håndtere Bibs colour sutterne.

Hvis der er spørgsmål til håndtering eller andet er du altid velkommen til at sende en mail, eller ringe til mig.

   

Bedste hilsner

Annette