GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Håndtering af Bibs Colour sutter hos Sundesutter.dk

Vi oplever en stigende interesse i vores håndtering af Bibs sutterne, og de forskellige valgmuligheder vi tilbyder på shoppen.

Bibs sutter har en suttedel i naturgummi, som er et naturligt materiale med en begrænset holdbarhed. Naturgummi tager skade af lys- og varmepåvirkninger og har en mere ru overflade, som gør, at snavns og støv lidt lettere hænger fast på den.

For at bevare holdbarheden på naturgummi-sutter har Sundesutter flere tiltag, som sikrer forbrugeren at barnets sut har været opbevaret optimalt og skånsomt fra ankomst til Sundesutters lager og til de er i hænderne på kunderne. Bibs sutter sælges nu også enkeltvis.

  

Sundesutters lager

Når sutterne ankommer fra grossisten, bliver de leveret i en lukket papkasse med poser á 100 Bibs sutter i hver, eller i forpakket emballage med to Bibs sutter i hver. Kassen bliver lagt på Sundesutters lager og får tilføjet en modtagelsesdato, så vi har styr på, hvor længe sutterne har ligget på lageret.

Sundesutters lager er optimeret til opbevaring af sutter - særligt sutterne af naturgummi kræver specifikke forhold for at beholde deres gode elastiske funktion. Sundesutters lager holder derfor en konstant temperatur både nat og dag, sommer og vinter. Derudover bliver lageret holdt ekstra rent for støv og snavs, og hele lageret samt pakkeområdet er afskærmet for direkte sollys.

  

Bibs Colour sutterne gøres klar til salg på Sundesutter.dk

Sundesutter har altid tilbudt Bibs sutter i pakker med flere, da det for os er den mest effektive og billigste måde at håndtere dem. Vi har dog, på opfordring af vores kunder, valgt at imødekomme behovet for at købe sutter enkeltvis, med mulighed for selv at blande farverne.

Vær opmærksom på, at der ikke er forskel på Bibs Colour ift. om de leveres i den ene eller den anden indpakning. Sutten er den samme uanset indpakning.

   

Bibs Colour sutter med 4 sutter i genlukningsposer:

Den billigste pris på Bibs sutter får du, når du vælger Bibs 4 stks.-pakker. Vi modtager sutterne i poser á 100 stk. og pakker sutterne i 4 stks.-pakker her hos Sundesutter. Vores dygtige medarbejdere tjekker nøje alle sutterne for fejl og mangler, så du kun modtager sutter, der har bestået vores kvalitetstjek.

Alle sutterne bliver pakket om i mindre poser med genlukningssystem, således at du kan nøjes med at tage en enkelt sut i brug, lukke posen og lægge resten af sutterne til side i en mørk skuffe/skab (holdbarheden er bedst, hvis du opbevarer sutterne ved stuetemperatur). Hos Sundesutter opbevares sutterne i farvede kasser, beskyttet mod lys, varme og støv for at øge holdbarheden.

  Lynlåspose med 4 stk. Bibs Colour sutter. Køb her!

  

Bibs Colour sutter med 2 sutter i blisterpakke:

2-stks.-pakkerne med Bibs sutter leveres i emballage med to stk. De kræver ingen ompakning eller sortering for fabriksfejl, og lægges derfor blot klar til forsendelse på det tempererede lager. 

Bibs sutterne i forpakket emballage udmærker sig særligt som gaver, men er lidt dyrere end Bibs sutter med fire stk. i genlukningsposer.

  Blisterpakke med 2 stk. Bibs Colour sutter. Køb her!

  

Bibs Colour Mix & match sutter med én sut i lukket pose:

Hos Sundesutter.dk kan du også vælge at købe Bibs i enkeltstyk, vi kalder det Mix & match. Her blander du selv i de ønskede farver. Jo flere du køber, desto bedre rabat får du. Sutterne pakkes enkeltvis i en lukket pose. Det kræver lidt ekstra håndtering, og derfor er det lidt dyrere at bestille Bibs Colour sutter på denne måde.

  Lukket pose med 1 stk. Bibs Colour sut. Køb her!

  

Forsendelse af Bibs Colour sutter fra Sundesutter.dk

Alle Bibs Colour sutter ligger i en beskyttet pose eller emballage, alt efter hvad der er bestilt. De bestilte produkter bliver samlet i en kraftig og slidstærk forsendelsespose i mørklagt plastik, som udelukker lys og beskytter produkterne på deres rejse fra Sundesutter og hjem til dig.

Ordrer sendes samme dag, som de behandles, så sutterne er altid under beskyttede forhold hos Sundesutter.dk.

   

Jeg håber, dette giver dig en idé om, hvordan vi hos Sundesutter håndterer Bibs colour sutter.

Hvis du har spørgsmål til håndteringen eller andet, er du altid velkommen til at sende en mail eller ringe til mig.

   

Bedste hilsner

Annette